Luennot
Luennot, juhlasali

klo 10.30-11.15 Avajaiset & Arjen tietoisuus haastaa perinteisen henkisyyden, Päivi Kaskimäki ja Kati Kanniainen
klo 11.30-12.15 Sinun seksuaalisuus on tärkeä osa hyvinvointiasi, Teemu Syrjälä
klo 12.30-13.15 Mitä kehossasi tapahtuu stressin aikana ja kuinka voit tukea sitä ravitsemuksella, Päivi Hytinkoski
klo 14.00-14.45 Henkisen polun kulmakivet: havahtuminen, oivallus, kiitollisuus, Piritta Sipola
klo 15.00-15.45 Opi kuuntelemaan kehosi viisautta Reija Jacklin
klo 16.00-16.40 Elämää Armossa - Avaimet Sydämen Iloon, Kaija Wittenberg
klo 16.40 päätössanat ja -meditaatio, Kati Kanniainen ja Kaija Wittenberg

Luennot, luentosali

klo 10.30 -11.00 Maalaamisen ja kirjoittamisen terapeuttinen ulottuvuus, Marika Salonurmi
klo 11.15-11.45 Kasvata itsetuntemustasi Intialaisen astrologian avulla, Kari Nokela
klo 12.00-12.30 Enkelit mukana elämässä, Minna Hanhela
klo 12.45-13.25 Valossa -haastattelu, Erika Juusola
klo 14.00-14.30 Hoitoturve on luonnon oma parantaja, Henna-Riikka Muikkula ja Heikki Ruha
klo 14.45 -15.15 Luonto eheytttää, Anu Heinineva
klo 15.30-16.00 Luovuus on silta iloon, Elsi Suorsa
klo16.15-17.00 Täydellistyminen ja ihmisyyden pyhittäminen, Sari Kauranen

Arjen tietoisuus haastaa perinteisen henkisyyden, Päivi Kaskimäki ja Kati Kanniainen
Henkisissä piireissä ihmiset ovat yhtä erehtyväisiä ja inihimillisiä, kuin kaikki muutkin. Sen vuoksi sydämesi erottelukyky on äärimmäisen tärkeä. Kun elät tietoisena ja läsnä joka hetki, niin oma tietoisuus kasvaa ja oivallat, että sinusta itsestäsi löytyy kaikki. Ulkopuolelta voit saada inspiraatiota, mutta loppupelissä teet päätökset itse. Olet oman elämäsi luoja ja kokija, tietäjä ja mestari.

Kirjoittamisen ja maalaamisen terapeuttisuus, Marika Salonurmi
Luovat toiminnat ovat portti alitajuntaan. Niiden kautta ihminen voi saada yhteyden syvimpään olemukseensa, tietoisuuteen ja rakkauteen. Luovat toiminnat huojentavat mieltä ja niiden kautta voi saada oivalluksia elämäänsä. Kirjoittaminen ja maalaaminen ovat hyviä itsehoitomenetelmiä. Tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka, tunnevaste jonka toiminta synnyttää.

Kasvata itsetuntemustasi Intialaisen astrologian avulla, Kari Nokela
Kerron kuinka jokainen voi omalla kännykällään laatia oman tähtikarttansa. Kerron lyhyesti tähtikartasta ja siitä kuinka tähtikartan ensimmäinen huone kertoo ihmisen perusluonteen (melkeinpä täysin). Monisteesta voi jokainen lukea, mikä planeetta ensimmäisessä huoneessa johtaa minkäkinlaiseen perusluonteeseen. Myös monisteesta voi jokainen lukea mikä tähtimerkki ensimmäisessä huoneessa tuottaa minkäkinlaisen lisän luonteeseen. Kerron runsaasti esimerkkejä.

Sinun seksuaalisuus on tärkeä osa hyvinvointiasi, Teemu Syrjälä
Näkökulmia siihen, kuinka seksuaalisuus vaikuttaa meidän hyvinvointiin ja toisinpäin. Miehen puheenvuoro asioista, joista usein vaietaan. Tämä luento pyrkii luomaan hyväksyntää sinun polullesi, antaen samalla selkeitä ja konkreettisia työkaluja.

Enkelit mukana elämässä, Minna Hanhela
Luento kertoo, kuinka uupuneen perheen äidin elämä muuttui toiveesta löytää elämälleen merkitys, täysin ylösalaisin. Tule kuulemaan uskomaton kasvutarina henkisestä heräämisestä, enkeleistä, henkimaailman väliintulosta ja johdatuksesta kriisien keskellä.

Mitä kehossasi tapahtuu stressin aikana ja kuinka voit tukea sitä ravitsemuksella, Päivi Hytinkoski
Tule kuuntelemaan mitä kehossasi tapahtuu stressin aikana ja kuinka voisit tukea kehoasi ravitsemuksella - ja kannattaako sitä tukea. Ravitsemuksella sekä sopivalla levon ja liikunnan tasapainolla voimme jo pienillä muutoksilla vaikuttaa suoraan myös mielialaan sekä siihen, kuinka kehomme, ja sitä kautta mielemme, vastaa esimerkiksi stressiin. Ja mikä tärkeintä - kuinka se palautuu siitä. Ravitsemuksen avulla voimme säilyttää tai palauttaa jo menetettyä elinvoimaa ja hyvinvointia.

Henkisen polun kulmakivet: havahtuminen, oivallus, kiitollisuus, Piritta Sipola
Mitä tapahtuu, kun ihminen havahtuu, herää henkisesti? Miten elämä muuttuu, miten oma suhtautuminen muuttuu. Mitä aarteita sisältään voi löytää, kun Kiitollisuus löytää jalansijaa elämässä. Miltä tuntuu antautuminen elämänvirtaan ja luottamus siitä, että elämä todellakin kantaa, aina. Piritta kertoo omasta polustaan ja henkisen matkansa oivalluksista ja sisäisistä löydöistään. Miten masentuneesta, elämänhalunsa menettäneestä nuoresta naisesta kuoriutui kiitollisuuden, ilon ja rakkauden sanansaattaja. Luento sisältää hoitavaa musiikkia.

Hoitoturve on luonnon oma parantaja, Henna-Riikka Muikkula ja Heikki Ruha
Henna-Riikka Muikkula kertoo oman tarinansa hoitoturpeen vaikuttavasta voimasta. Heikki Ruhalla, LehtoPeat Oy:n perustajalla, on yli 30 vuoden kokemus turvehoitajana ja turvetuotteiden kehittäjänä. Heikki kertoo turpeen hoitavista ominaisuuksista ihosta solutasoon saakka.

Luonnon eheyttävät voimat, Anu Heinineva ja Jorma Marjanen
Miten luontoyhteyden palauttaminen voi parantaa meiltä vakaviakin sairauksia. Kuulet, kuinka metsän kanssa voi oppia kommunikoimaan. Kanavoin luennollani vanhoja parantajahenkiä ja luonnonhenkiä. Teemme pienen meditaatiomatkan ja lähetämme parantavia rukouksiamme luontoalueille. Luennon lopuksi esittelen alkamassa olevan hyväntekeväisyysprojektimme.

Opi kuuntelemaan kehosi viisautta, Reija Jacklin
Elämä jättää meihin jälkensä sekä hyvässä ja pahassa. Muistot kertyvät kehomme pehmytkudoksiin. Kehonkäsittelyillä voimme avata myös kertynyttä tunnetaakkaa ja keventää traumojen aiheuttamia kipuja ja oireita. Kuunteletko Sinä ystävääsi, omaa kehoasi.

Luovuus on silta iloon, Elsi Suorsa
Tule kuuntelemaan ja kokemaan luovuuden vaikutusta itseesi. Johdattelen lempeästi ilon ja rakkauden tukemana luovuuden lähteelle – luovuuden siltaa pitkin. Kun kerran olet juonut tästä lähteestä, tulet aina löytämään lisää uusia, sinulle merkityksellisiä asioita ja tuntemuksia. Luovuuden moninaisuus on ollut elämässäni kaiketi aionien ajoista alkaen – mutta Vedic Art lähti viemään minua ilon, riemun ja näkemisen maisemiin. Ilo pulppuaa meissä kaikissa – se valaisee meidät – alamme tiedosta luomisen ihmeen. Luovuus on seikkailun ja muutoksen energiaa, jossa ilo sytyttää elämämme hehkumaan!

Elämää Armossa- Avaimet Sydämen Iloon, Kaija Wittenberg
Luennolla Kaija jakaa avaimet, jotka avaa ovet syvempään ymmärrykseen, pyyteettömään rakkauteen ja ykseyden kokemiseen sekä luotsaa meditaation, jossa läsnäolijat saavat omakohtaisen kokemuksen Armon energiasta, sen voimasta ja vapauttavasta vaikutuksesta.

Täydellistyminen ja ihmisyyden pyhittäminen, Sari Kauranen
Minkä kaiken on hyvä yhdistyä ja harmonisoitua meissä, että täydellistymme ihmisinä ja sieluina? Isä-ÄitiJumala, pyhä maskuliinisuus ja pyhä feminiinisyys, keho ja sielu, tunteet ja henkinen tietoisuus, korkein Kristusolemuksemme ja ihmisen elämä täällä fyysisyydessä. Luennossa puhun siitä, miten voimme kutsua kaikki olemisen puolemme ja erilaiset elämän energiat hyväksytyiksi ja rakastetuiksi osaksi itseämme – tulla kokonaiseksi, täydellistyä äärettömän moniulotteisena Jumalallisena olentona. Olemme tottuneet häpeämään ja tukahduttamaan joitakin puolia itsestämme, kuten seksuaalisuutta ja kehollisuutta ylipäänsä, vaikeita tunteitamme, sisäisen lapsen haavoittuvuutta ja tarvitsevuutta. Kulttuuri ja kasvatus ovat saaneet meidät uskomaan, että nämä asiat olisivat ristiriidassa vahvuutemme ja puhtautemme kanssa. Kerron luennolla, miten voimme omassa arjessamme ja kasvumme prosessissa pyhittää näitä erilaisia ulottuvuuksia itsessämme.
Mona Jacklinin maalaus