Luennot
Luennot, juhlasali

klo 10.30-11.15 Mitä maailmassa tapahtuu?, Päivi Kaskimäki
klo 11.30-12.15 Pari- ja ihmissuhteet opettajina elämänpolulla, Erika Juusola
klo 12.30 -13.15 Elinvoimaa rakkaudesta, terveydestä ja seksuaalisuudesta, Teemu Syrjälä
klo 13.45-14.10 Hetki on puhdas -konsertti, Mari Vuoritie
klo 14.30-15.10 Miehen ja naisen tunteet, Tony Dunderfelt
klo 15.30-16.15 Kahden meedion yleisötilaisuus, Anne Virpikari ja Elise Raitakallio

Luennot, luentosali

klo 10.30-11.00 Mindfulness -tietoisesti läsnä, Petri Kassinen
klo 11.15-11.45 Sydäntietoisuus arjen voimavarana, Sari Keskimaa
klo 12.00-12.30 Parantava hoitokanavointi, Tellervo Nenola
klo 12.45-13.15 Mitä chakrasi kertovat?, Marjut Moisala
klo 14.15 -15.00 Unien tulkinta-unennäkijän käsikirja, Airi Oja
klo 15.15-16.00 Terveeksi ravinnon ja elämäntapojen avulla, Annukka Lantto
klo 16.20 -17.00 ValonPolulla Enkeleiden kanssa, DianaSofia – Anne Maarit Lahti-Ahola


Mitä maailmassa tapahtuu? Päivi Kaskimäki
"Maailmanlopun meininki" -Mitä maailmassa tapahtuu? -Maya-astrologin ajatuksia ajasta
Maailmassamme on tapahtumassa jotakin mullistavaa ja ennennäkemätöntä. Se mistä 2012 vuonna puhuttiin on nyt näyttäytymässä konkreettisesti. Nopeutuva aika ja valoenergian tykitys on laittanut monen ihmisen elämän uusille raiteille. Moni on kovilla jaksamisensa ja muutosvoimien kanssa. Luennollani olen jakamassa omat havaintoni uudistuvasta maailmasta, ja siitä miten muutos vaikuttaa meihin kaikkiin Telluksen tallaajiin ja planeettaamme. Mihin suuntaan maailma on menossa ja miten pysyä siinä mukana.

Mindfulness -tietoisesti läsnä, Petri Kassinen
Enemmän hyvinvointia, parempaa keskittymiskykyä, kirkkaampi ja luovempi mieli, tehokkaampi palautuminen ja läsnäolevampaa vuorovaikutusta. Kokemuksellinen mindfulness -luento, jonka aikana osallistujat saavat napakassa paketissa tietoa siitä, mitä mindfulness on ja tutustuvat samalla muutamiin erilaisiin tietoisen läsnäolon harjoituksiin. Jo tämän luennon aikana voit huomata kuinka yksinkertaisilla harjoituksilla on positiivisia vaikutuksia.

Sydäntietoisuus arjen voimavarana, Sari Keskimaa
Sydäntietoisuus on tapa elää tietoisena omasta totuudesta ja rakkaudesta. Luennolla kerron omasta henkisen kasvun polustani sekä siitä, miten sydäntietoisuus on tullut osaksi arkeani. Lisäksi annan vinkkejä harjoituksiin, joilla voi herättää ja vahvistaa omaa sydäntietoisuuttaan.

Parantava hoitokanavointi, Tellervo Nenola
Tervetuloa parantavaan hoitokanavointiin. Kanavoinnissa välitetään ryhmäläisille Kristusenergiaa ja erityisesti hoidossa keskitytään sielun eheytykseen. Kanavoinnin jälkeen lyhyt yhteenveto hoidosta.

Pari- ja ihmissuhteet opettajina elämänpolulla, Erika Juusola
Parisuhde on läheisin ihmissuhde aikuisen ihmisen elämässä. Samalla se on yksi suurimpia opettajia polullamme. Toinen on peili, josta katselemme itseämme. Minä olen sinä, sinä olet minä. Olemme yksi ja silti kaksi. Parisuhde on myös ladattu suurilla odotuksilla, jossa pitäisi täyttyä kahden erilaisen ihmisen tarpeet. Miten löytää tasapaino ja harmonia kahden polariteetin välille, jotta ihmissuhteemme toimisivat onnellisuuden perustana eikä energiasyöppöinä? Vaikka luento keskittyy parisuhteisiin, se avaa syvempää näkökulmaa ylipäänsä kaikkiin ihmissuhteisiin elämässä. Saat ymmärrystä menneisiin, olemassa oleviin ja tuleviinkin suhteisiin. Sisältää myös harjoituksen kotiinvietäväksi!

Elinvoimaa rakkaudesta, terveydestä ja seksuaalisuudesta, Teemu Syrjälä
Aktiivinen luento kaikille, jotka haluavat vahvistaa omaa luonnollista terveyttään. Käymme tärkeimpiä teemoja läpi, joilla voit valjastaa omaa elinvoimaisuuttasi käyttöön. Voit osallistua luentoon myös kysymällä, kommentoimalla ja olemalla mukana. Vaikka kyseessä on luento, niin teemme yhdessä pieniä harjoituksia, jotta perse ei puudu penkkiin. Tehdään yhdessä hyvä hetki, kaikille tärkeiden teemojen äärellä. Aiheina hyvinvointi, ihmissuhteet, seksuaalisuus ja oman polun merkitys.

Mitä chakrasi kertovat?,  Marjut Moisala
Chakrat - sisäinen sateenkaarisi kertoo kaiken sinusta. Kehosi terveys, tunnetasapaino, itsetunto tai sen puute, sisäisen lapsesi hyvinvointi sekä mielesi ohjelmoinnit tai selkeys ovat nähtävissä ja koettavissa seitsemän chakrasi perusteella. Kaikki on energiaa, niin myös sinun seitsemän kehoasi, paluulippuna ykseyteen ja ylösnousemukseen. Sinä Itse olet kuitenkin myös jotakin muuta, kuin vain chakasi tai aurasi. Mitä muuta? Tule kuulemaan siitä lisää Marjutilta, jolla on vuosikymmenten kokemus chakrojen selvänäköisessä lukemisessa ja tasapainottamisessa.

Hetki on puhdas -konsertti, Mari Vuoritie
Ilon valkeilla esitettävässä konsertissa kutsun sinut sukellusmatkalle omaan itseesi. Matka antaa äänen myös sisäiselle lapselle, kaipaukselle, kasvulle, voimalle sekä iättömälle, ikuiselle. Laulujen myötä toivon, että kuulija pääsee lähelle myös omaa sisintään ja tunteitaan. Niin paljon koemme tätä elämää kollektiivisesti, emmekä ole yksin. Kauttani virranneen musiikin myötä tahdon rakentaa yhteyttä ja yhteisyyttä.

Unien tulkinta- unennäkijän käsikirja, Airi Oja
Unet ovat tärkeitä viestintuojia. Unia voi oppia tulkitsemaan sekä oppia lukemaan niiden viestejä. Airi kertoo luennolla kirjan synnystä ja siitä kuinka sitä voi käyttää avuksi unien tulkinnassa. "Kirja on tiivis paketti ja sisältää olennaisen, mitä tarvitaan unien tulkinnassa. Symbolien tuntemus ja maalaisjärki ovat oivallisia työvälineitä, joilla unia ymmärretään kansantajuisesti. Uniesimerkit opastavat lukijaa suhtautumaan omiin uniinsa tutkivalla mielellä ja ennakkoluulottomasti."

Miehen ja naisen tunteet, Tony Dunderfelt
Miehet tuntevat paljon, mutta niistä puhuminen tuntuu vähän oudolta. Toisaalta naiset eivät aina osaa ottaa huomioon, että tunteet myös vievät harhaan. Avainkysymys on osata erottaa voimia antavat tunteet, energiaa vievistä "römpiöistä". Tarvitsemme siis tunnepsykologiaa!

Terveeksi ravinnon ja elämäntapojen avulla, Annukka Lantto
Miten syntyy matala-asteinen tulehdus ja mitä siitä seuraa? Entä miten se voidaan sammuttaa ravinnon ja elämäntapojen avulla? Matala-asteinen tulehdus on useiden sairauksien taustatekijä. Se ei oireile, mutta sairastuttaa. Länsimaisia ihmisiä uhkaavien kroonisten sairauksien taustalla on lähes aina matala-asteinen tulehdus. Kun elimistöä ja aineenvaihduntaa rasittava tulehdustila sammutetaan, saat lisää energiaa ja ennaltaehkäiset samalla sairauksia. Parasta olisi ennaltaehkäistä tulehdustila kokonaan.

Kahden meedion yleisötilaisuus, Anne Virpikari ja Elise Raitakallio
Tule mukaan kuulemaan ja kokemaan Valon ja Rakkauden viestejä henkimaailmasta kahden kokeneen meedion välittäminä. Valosta vierailevien lisäksi myös vielä inhimillisten henget voivat tuoda tärkeitä terveisiään meille "nahkaisille". Tilaisuus on tunnelmaltaan rento, lämmin ja rakkaudellinen – tervetuloa mukaan!

ValonPolulla Enkeleiden kanssa, DianaSofia – Anne Maarit Lahti-Ahola
ValonPolku on hyvin mielenkiintoinen matka tässä ihmisyydessä. Mielenkiintoinenko? Nyt saatat ihmetellä, että kuinka voin sanoa noin? Totta, en itsekään vielä 8 vuotta sitten ajatellut tuolla tavalla. Tällä luennolla kerron sinulle, mitkä asiat muuttivat minun ajatukseni tästä elämästä ja sen tarkoituksesta. Kaikki kuitenkin lähtee ajatuksista ja niillä me luomme omaa elämäämme. Kerron omaan kokemukseeni perustuen ValonPolun - henkisen tien - tärkeimpiä kulmakiviä, joiden kautta olen itse edennyt siihen ihanaan olemisen tilaan, mikä nykyisessä elämässäni on läsnä. Näitä kulmakiviä ovat mm. ymmärrys, hyväksyminen, armo ja anteeksianto – ja nuo asiat mahdollistivat Rakkauden. Sielullani selvästi on suunnitelma ja mielenkiinnolla seuraan mitä elämässäni tapahtuu. Lisäksi esittelen ne Arkkienkelit, jotka ovat vuorollaan olleet auttamassa ja tukemassa polkuani. Luennon annin kautta voit saada ymmärrystä oman elämäsi tapahtumiin ja saavuttaa sen hyväksymisen, joka avaa tien rakkaudelle ja vapaudelle. Olet sydämellisesti tervetullut luennolle!