Näytetuokiot

Näytetuokiot ovat maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua. Näytetuokiot alkavat ilmoitettuna kellonaikana. 
Olethan ajoissa paikalla! Paikalle ei voi tulla myöhässä, koska se häiritsee toisia osallistujia.

Näytetuokiot, luokka 2
klo 10.30-10.50 Ääniparannus, Soma Kerttu
klo 11.00-11.20 Tuolijoogaa, Tanja Wunsch
klo 11.30-11.50 Äänimaljameditaatio, Tanja Wunsch
klo 12.00-12.20 Rumpumatka, Pekka Raitakallio
klo 12.30-12.50 Pururelax, Minna Karppinen
klo 14.30- 15.20 Atlantislaista tietoa ja meditaatio, Anu Heinineva ja Jorma Marjanen
klo 15.30 -15.50 Ääniparannus, Soma Kerttu
klo 16.00-16.45 Näkijätilaisuus, Erika Juusola


Ääniparannus, Soma Kerttu 
Soma Kerttu pitää musiikillisen ääniparannus näytetuokion. Hän laulaa intuitiivista laulua, joka muodostuu aina sellaiseksi, mikä on juuri kyseisen ryhmän korkeimmaksi parhaaksi. Hän käyttää soittiminaan Navajo heimon huilua ja rumpua. Soma Kerttu kiertää tilassa ja käy jokaisen läheisyydessä rumpunsa kanssa samalla laulaen. Tule rentoutumaan, voimaantumaan ja ottamaan vastaan musiikin hoitavat värähtelyt!

Tuolijoogaa, Tanja Wunsch
Tule mukaan tuolijoogaan! Tällä näytetunnilla joogataan tuolia apuna käyttäen, lempeällä ja kehoa avaavilla liikkeillä. Teemmme tuolijoogaliikkeiden lisäksi myös erilaisia hengitys- ja rentoutumisharjoituksia. Tuolijooga on mitä parhainta kehon ja mielen huoltoa, joka lisää kehotuntemusta, liikkuvuutta sekä rauhoittaa mieltä. Tuolijooga sopii ihan kaikille, myös aloittelijoille, varttuneimmille, sekä henkilöille joilla on liikkuvuutta rajoittavia tekijöitä. Aikasempaa joogakokemusta et tarvitse. Lämpimästi tervetuloa!

Äänimaljameditaatio, Tanja Wunsch
Matkaa Tiibetiläisten äänimaljojen maailmaan Rentoudu messupäivän päätteksi ja rauhoita mielesi Tiibetiläisten äänimaljojen maailmaan. Äänimaljan lempeä ääni soi pitkään ja sen sointu rauhoittaa mieltä. Ääni resonoi myös solutasolla rentouttaen, tasoittaen chakroja ja sointukylpy tuo kokonaisvaltaisen harmonian ja seesteisen olon koko kehoon.

Rumpumatka, Pekka Raitakallio 
Tervetuloa kokemaan rumpumatkan rentouttava tunnelma. Rummutus on oivallinen tapa päästä yhteyteen oman sisimmän kanssa. Rummun rytmi herättelee ja vahvistaa omaa sisäistä rytmiäsi.

Pururelax, Minna Karppinen
Päänsärky, narskuttelu, hampaiden yhteen pureminen, hartia-, niska- ja selkälihasten jumitukset ja kivut, puutuvat kädet, huono ryhti ja moni muu vaiva saa apua Pururelax tunnilta. Pururelax yhdistää eri menetelmiä keskittymällä purentalihasten ja niihin liittyvien lihasten rentouttamiseen, venyttämiseen ja tukemiseen. Syventämällä hengitystä, saamme paremman tuntuman kehon ja mielen yhteyteen.Tunnit ovat luonteeltaan rauhallisia, mutta tehokkaita. Näytetuokiossa kuulet lisää Pururelaxin hyödyistä ja pääset tutustumaan liikkeisiin. Tule rohkeasti kuuntelemaan, ihastu ja vapaudu <3

Atlantislaista tietoa ja meditaatio, Anu Heinineva ja Jorma Marjanen
Kanavoimme Atlantislaisia henkiä ja herätämme kristallitietoisuutta sydämissä. Anu kanavoi puheviestejä ja värähtelyä korkeamman valon maailmoista kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Saamme vuoteen 2019 sopivaa opetusta ja opastusta Atlantiksen opettajilta. Jorma kanavoi taustalle musiikkia. Lopuksi teemme yhteisen voimallisen meditaation.

Näkijätilaisuus, Erika Juusola
Aiheena pari- ja ihmissuhteet opettajina elämänpolulla. Opastusta ja keskustelua liittyen paikallaolevien tilanteisiin ja kysymyksiin. Voit tulla myös ilman kysymystä.  

Rakkaus voittaa aina