Luennoitsijat
Messulla on monipuolinen joukko asiantuntevia luennoitsijoita Pohjois-Suomesta.
Mukaan mahtuu aina jokunen vierailija muualtakin Suomesta. 

Teemu Syrjälä

Teemu Syrjälä on pohjoisen kasvatti, jolle luonto, luonnonmukaisuus sekä rakkaus tekemiseen ja ilmentämiseen on elämäntyö. Teemun opiskelun ja tutkimuksen pääpainona on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tanssi, luonnollinen liike ja inspiroivat ihmiset ympärillään Teemu auttaa kokoamaan kehon, mielen, seksuaalisuuden ja sielun yhteyden; lempeästi ja suvaitsevaisesti.

Teemu on kirjoittanut kirjan "Elinvoimaisen miehen kirja" ja hän pitää harvinaisia tapahtumia Suomessa, jotka ovat tarkoitettu ainoastaan miehille. Hän kirjoittaa myös Suomen suurimmassa hyvinvointimediassa "Hidasta Elämää" ja on esiintynyt useissa radio, tv ja lehtihaastatteluissa. Teemu pyrkii nostamaan miesten hyvinvointia, koska se vaikuttaa myös naisten ja perheiden maailmaan.

Päivi Kaskimäki

Työssäni toimin tietoisuuden herkimmillä taajuuksilla, selvänäkijänä ja maya-astrologina. Olen muistinvirkistäjä, näkymättömien maailmojen tulkki ja terapeuttinen kanssakulkija. Sanoitan herkät henkiset kokemukset käytännönläheiseen ja ymmärrettävään muotoon. Pyrin voimaannuttamaan ja antamaan vahvistusta oman sisäisen tietosi tueksi.

Tony Dunderfelt

Tony Dunderfelt on suomalainen psykologi, luennoitsija ja tietokirjailija. Hän on toiminut kouluttajana ja työyhteisöjen valmentajana yli kaksikymmentä vuotta. Hän on toiminut myös opettajana Snellman-korkeakoulussa.

Erika Juusola

Henkisen hyvinvoinnin valmentaja, näkijä ja laulaja Erika löysi elämäntehtävänsä jo nuorena tyttönä kun näkijän lahja alkoi muodostua ammatiksi tuoden ihmisiä hänen ovelleen erilaisten elämäntilanteiden kanssa. 20 vuoden aikana Erika on syventänyt taitojaan opiskelemalla erilaisia terapiamuotoja, niin mielen kuin energiankin parissa. Tänä päivänä hänen työnsä on pääosin valmentavaa mentorointia, pyrkimyksenä auttaa asiakasta löytämään oma korkein potentiaali, inspiraatio ja rohkeus elää oman tuntuista elämää. Vastaanottotyön lisäksi monitoiminainen tunnetaan myös kouluttajana ja luennoitsijana. Päätyönsä ohella hän pyörittää Oulussa luontaiskoulutuskeskus Villa Valoa, järjestää hyvinvointitapahtumia ja keikkailee laulajana. ”Rakastan ihmisiä. Inhimillisyys on henkinen polkumme, joka sisältää jumalallisen kipinän.”, toteaa Erika, jonka motto on Vain rakkaus on totta.

Tellervo Nenola

Olen Tellervo Nenola ja ammatilliselta koulutukseltani olen AMK Sosionomi diakoni. Koulutukseni aikana olen erikoistunut lasten ja nuorten surutyön tukemiseen. Olen aina ollut kiinnostunut henkisyydestä ja parantamisesta. Parantaja huomasin olevani parikymppisenä, kun ymmärsin, että käsistäni virtasi parantavaa energiaa muihin ihmisiin. Myöhemmin sain kutsun parantajaksi, kanavoijaksi ja kouluttajaksi. Matkallani olen saanut henkimaailman opastuksella tutkia ihmisyyttä ja erityisesti asioita, jotka vaikuttavat terveyteemme ja hyvinvointiimme. Yhä useammat asiakkaani ovat siirtyneet Kultaiselle aikakaudelle, mikä on minulle suuri ilo!

Petri Kassinen

Petri on kokenut ratkaisukeskeinen ammattivalmentaja, työyhteisöjen kehittäjä, työnohjaaja, mindfulness -ohjaaja sekä kansainvälisesti sertifioitunut NLP-kouluttaja. Petrin oman yrityksen kursseilla ja valmennuksissa hän opettaa mm. älykkäämmän ajattelun taitoja, kehonkieltä sekä vuorovaikutus- ja tietoisuustaitoja. Työmenetelminään hänellä on mm. Ratkaisukeskeinen lähestymistapa, NLP ja hypnoosi, Mindfulness, Non-Violent Communication, Positiivinen psykologia, Reteaming®, Lean ja muut ketterät kehitysmenetelmät. Oman työnsä ohella hän toimii avustavana kouluttajana Dr.Richard Bandlerin, John&Kathleen LaVallen ja Paul McKennan järjestämissä kansainvälisissä seminaareissa niin UK:ssa kuin Yhdysvalloissa. Lisäksi Petri on Ratkes ry:n hallituksen jäsen ja toiminut aiemmin useamman vuoden ajan Pohjois-Pohjanmaan alueen toimintakoordinaattorina.

Annukka Lantto

Annukka Lantto on FLT Ravintovalmentaja® sekä johtamisen asiantuntija. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja terveystieteiden opiskelija, pääaineena liikuntalääketiede, sivuaineena ja erikoistumisalana ravitsemustiede ja urheiluravitsemus. Liike-elämän ja johtamisen tausta antaa Annukalle laajan perspektiivin myös työelämän hyvinvointiin. Annukka valmentaa, luennoi ja kouluttaa yksilöitä ja yrityksiä. Hän on mukana myös yritysten kehittämis- ja hallitustyöskentelyssä.

Airi Oja

Airi Oja on tulkinnut unia n. 25 vuotta numerologian ja tarot-korttien käyttämisen ohella. Nämä kolme osa-aluetta liittyvät luontevasti toisiinsa, joten unien tulkinnassa on hyötyä muustakin osaamisesta. "Airin Unikirja" ilmestyy pikapuoliin, ja se toimii käytännön oppaana unimaailman ja itsen tuntemisessa.

Marjut Moisala

Marjut Moisala on intuitiivinen näkijä, valmentaja, terapeutti ja kirjailija. Hänellä on Oulussa hyvinvointialan yritys Solarel, jossa hän tarjoaa erilaisia hoitoja, välittää viestejä henkioppailta ja järjestää alan kursseja. Lähellä Marjutin sydäntä ovat myös luonto ja luontoon perustuvien tapahtumien ja palveluiden tuottaminen voimaantumisen lähteinä. Yhtenä tehtävänään Marjut näkee erilaisten henkisten näkemysten yhdistämisen toisiinsa niin, että huomaisimme, ettei eroja ole muualla kuin egomielen luomassa erillisyyden harhassa. Marjut on kirjoittanut useita kirjoja henkisen kasvun teemoista, joista viimeisin omaelämänkerrallinen teos Näkijän Silmin.

Kari Nokela

Kari on 58-v savolainen, jopa hilpeästä verbaalihuumorista nauttiva, elämäntaiteilija. Elämäni on niin lennokasta, että moni seuraa sitä facebook-ryhmässäni. Mutta tositilanteessa esim. konsultoidessa osaan rauhoittua ja keskittyä vuosikymmenten meditaatioharrastuksen ansiosta. Vedapulselisätietoa

Mari Vuoritie

Laulaja, lauluntekijä

Musiikki: Olen rakastanut sitä pienestä tytöstä saakka. Sen maailma on tarjonnut sielulleni kodin ja hyväksyvän sylin tunteilleni. Se on ollut rajaton tila, jossa luoda ja leikkiä. Se on ollut silta näkymättömän ja näkyväisen välillä. Yhäkin laulujen synnyttäminen avaa minulle kanavan sisikuntaan. Musiikin avulla voi puhdistautua ja saada liikkeelle myös sisälle koteloituneita vaikeitakin tunteita. Myös sielun parantavat voimat virtaavat ja tuoden mukanaan voimalauluja ja parantavia sfäärejä. Unelmat ja todellisuuden kauneimmat näkymät maalautuvat soiviksi maisemiksi. Luonto on suuri inspiraation lähde ja virtautuu myös lauluihini. Lauluissani tahdon olla paljas ja avoin sekä tuoda näkyväksi myös herkkyyteni.

Anne Maarit
Lahti-Ahola

Anne Maarit , Diana Sofia, on selvänäköinen EnkeliEnergia-hoitaja, Parantaja, Kanavoija, Enkeli-kouluttaja ja Henkisen elämäntavan ohjaaja. Hän on toiminut tehtävässään Valomaailman lähettinä yli 6 vuotta. Hän on Parantamo Kultaisen Lootuksen äitihahmo ja tekee siellä yksityishoitoja sekä pitää erilaisia tapahtumia ja kursseja enkeleihin liittyen.

Sari Kauranen

Sari - Olen valotyöntekijä - ilmennän Jumalallista olemustani valomaailman ohjauksessa kanssaihmisten auttamiseksi. Toimin kanavoijana, näkijänä ja energiaparantajana. Olen myös psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti. Minulla on siis käytössäni monenlaisia auttamisen työkaluja. Tehtäväni on auttaa ihmisiä kasvamaan henkisesti, saamaan käyttöönsä sisäisen potentiaalinsa ja oivaltamaan tosi olemuksensa, joka on rakkautta, iloa ja vapautta. Teen työni rakkaudella ja aidolla läsnäololla, syvästä halusta auttaa. Kohtaan ihmisiä sekä yksilö- että ryhmäpalveluiden kautta.

Anne Virpikari ja
Elise Raitakallio

Kaksi selvänäkijä-meediota yhdistivät osaamisensa ja energiansa, ja tuloksena on kahden meedion yleisömeediotilaisuuksia sekä Taikapäiväsi-tapahtuma. Molemmilla on koulutuksia ja kokemusta, joiden myötä tekevät työtään intohimolla, luottamuksella ja eettisesti. ”Haluamme olla mukana matkallasi eheytymään ja ilahtumaan, avautumaan ja oivaltamaan!”

Elsi Suorsa

Elsi on Vedic Art opettaja.
"Tunnistin kutsun jo kauan aikaa sitten tähän luovuuden, ilon ja riemun lähteelle. Tehtäväni opettajana on antaa impulsseja niin, että oppilaan sisäinen tieto herää. Vedic Art on tekemisen riemua, uuden oppimista ja omien kykyjen löytymistä. Se on toisenlainen näkökulma ilmaisuun taiteen keinoin, luonnollisesti koettua todellisuutta - elämää itseään. Lähde sinäkin rohkeasti mukaan tälle matkalle."

Sari Keskimaa

Olen kirjoittamisen ohjaaja, pöytälaatikkokirjailija, ikuinen opiskelija ja elämän ihmettelijä. Koulutukseltani olen äidinkielen opettaja. Muutama vuosi sitten koin henkisen heräämisen ja löysin itseni Tarot-tulkintakursseilta ja energiahoitajakoulutuksesta. Siitä lähtien ihana uusi maailma on avautunut minulle hetki hetkeltä mielenkiintoisempana. Uteliaisuuden, harjoituksen, oppimisen ja antautumisen kautta olen huomannut, että minulla on ihmisille annettavaa myös henkisyyden saralla. Työkalujani ovat kortit, eteeriset öljyt, intuitiivinen ohjaus ja hoitavan energian välittäminen joko hiljaisuuden tai puhuttujen ja kirjoitettujen sanojen kautta.

Margit Kinnunen

Hei, olen Kinnusen Margit, oman elämäni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Elämä on vienyt minua vähän sinne ja tänne, tuonut tänään tähän, niinkuin juuri nyt sinutkin. Olen saanut oppia ihanilta opettajilta ja oppailta, niinkuin ihan varmasti sinäkin. Suurin opettaja ja opas minulle on ollut lapsuudessa luotu yhteys luontoon ja sen rytmi, jota Kuu lempeästi ohjaa. Olen Kuun kanssa kulkija. Kutsun sinut mukaan ja otan kädestäsi kiinni, jos haluat tätä Kuun valaisemaa polkua lähteä kanssani kulkemaan.

Marika Salonurmi

Tunnemaalaamisen ohjaajana ja luennoitsijana toimii Marika Salonurmi Terapia Valosta. Hän on ammatiltaan psykoterapeutti, toimintaterapeutti, kirjallisuusterapeutti ja työnohjaaja. Lisäksi Marika on käynyt erilaisia taideterapiaan ja maalaamiseen liittyviä koulutuksia. Hänen työskentelyssään terapeuttinen osaaminen ja luova ilmaisu yhdistyvät toisiinsa. Marika asuu Oulussa.

Annamari Karjalainen

Annamari rittäjä, biokemisti ja sosionomi, ja kiinnostunut luonnollisesta hyvinvoinnista.

Anne Kalliokoski

Pirtsakka perheenäiti,hoitaja, luonto-ihminen,jota on aina kiinnostanut kehon hyvinvointi ja henkisyys. Olen pitänyt hierojan työni ohella useita hyvinvointiluentoja

Tuisku Koskela

Tuisku Koskela on oululaistunut kätilö, joka on syventänyt osaamistaan skeema- eli tunnelukkoterapiaan sekä rentoutusohjaukseen. Tuiskulla on kokonaisvaltainen lähestymistapa ihmisen hyvinvoinnin tarkasteluun. Häntä kiinnostaa ihmisen henkilökohtaisen potentiaalin esiin saaminen. Tuisku on itse kokenut vanhemmuuden haasteet ja ilot kahden, nyt 3- ja 7-vuotiaan lapsen, äitinä. Tuiskulle toisen lapsen syntymä ja hypnosynnytys vuonna 2015 oli voimallinen sysäys oman itsetuntemuksen syventämiselle. Nykyään Tuisku valmentaa yksilöitä ja työyhteisöjä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kasvuun ja kukoistukseen ja toimii yksityisenä synnytysvalmentajana. Sinusta on enempään kuin uskotkaan!