Luennoitsijat ja näytetuokioiden ohjaajat
Messulla on monipuolinen joukko asiantuntevia luennoitsijoita ja näytetuokioden ohjaajia.
.

Päivi Kaskimäki

Työssäni toimin tietoisuuden herkimmillä taajuuksilla, selvänäkijänä ja maya-astrologina. Olen muistinvirkistäjä, näkymättömien maailmojen tulkki ja terapeuttinen kanssakulkija. Sanoitan herkät henkiset kokemukset käytännönläheiseen ja ymmärrettävään muotoon. Pyrin voimaannuttamaan ja antamaan vahvistusta oman sisäisen tietosi tueksi. Asun ja työskentelen Tampereella. Olen tutkinut Maya-kalenteria 2000-luvun alusta alkaen ja toiminut kokopäivätoimisena yrittäjänä alalla vuodesta 2008. Käyn säännöllisesti eri kaupungeissa tekemässä henkilökohtaisia katselmuksia ja maya-astrologisia illanviettoja. Pidän kursseja ja käyn luennoimassa tietoisuudesta ja sisäisen kasvun teemoista. Olen mukana toteuttamassa erilaisia tapahtumia ja vedän teemamatkoja eri puolille maailmaa. Kirjoitan blogia nettisivuillani ja julkaisen virtuaalista OmaMaya-jäsenpalvelua. Kirjoitan Hidasta Elämää -yhteisössä blogia nimellä Ajatuksia Ajasta. Kirjoittamani tekstit kertovat Maya-kalenterin ajanlaadusta ja omista havainnoistani uudistuvassa maailmassa. Kuukausittain julkaisemani galaktisen säätiedotuksen maya-astrologiset videot löydät YoutTubesta. Pidän online kursseja maya-astrologiasta ja yleisesti tärkeistä ajanlaadun vaikutuksista.

Reija Lammi

Reija Lammi on tuore kirjailija ja Sydämen Saaga konseptin luoja. Hänen päämääränään on tuoda esiin elämän luomisen mahdollisuudet sekä haasteet. Reijan ensiteos SISÄINEN VIISAUTESI kertoo ihmisolemuksemme eri osista (aistimaailma, tunnemaailma, fyysisen kehon maailma, mielen maailma sekä sydämen maailma) ja mitä tapahtuu, kun nämä olemuksemme osat alkavat toimimaan sujuvammin yhdessä. Se kertoo oman tietoisuutemme kehityskaaresta ja siitä, mitä nuo eri kehitysvaiheet sisältävät. Kirja ei ole oppikirja, vaan enemmänkin suurten oivallusten kirja.

Teemu Syrjälä

Intohimonani on elämä itsessään. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tullut pysyväksi osaksi elämääni monen kokeilun, kokemuksen ja opitun tiedon perusteella. Liike ja liikunta on ollut osa minua aina. Tanssi, joka on kulkenut mukana 20 vuotta on antanut suunnattomasti työkaluja kehon kuuntelemiseen, itseilmaisuun, liikkeen riemun löytämiseen ja läsnäoloon.

 Matkan varrella luontoyhteys on tullut entistä tärkeämmäksi sen antaessa oppia kaiken aikaa yrttien, kasvien ja villiruokien muodossa. Kansanperinteet, tutustuminen eri maiden alkuperäiskulttuureihin, itämäinen ymmärrys, sekä länsimaalainen lähestymistapa hyvinvointiin ovat yhtälö, joka antaa kokonaisvaltaisen näkemyksen kehon, mielen ja sielun yhteisvaikutuksesta ihmiselle.

Opiskeluni ja tutkimukseni pääpainona on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tanssi, luonnollinen liike ja inspiroivat ihmiset ympärillä auttaa kokoamaan kehon, mielen, seksuaalisuuden ja sielun yhteyden lempeästi ja suvaitsevaisesti.

Minna Hanhela

Henkinen hyvinvointivalmentaja, näkijä, intuitiivinen energiahoitaja (Sekhem Master, Reiki, ThetaHealing®, enkelienergia) ja NLP Practioner. Olen kokenut aikuisiällä voimakkaan henkisen heräämisen ja tietoisuuden avautumisen matkan. “Normaalista perheenäidistä” kasvoikin energioita vahvasti aistiva selvänäkijä. Sisäänpäin kääntymisen vuosina kohtasin ihmisyyteni varjopuolia, harjoittelin irti päästämistä ja antautumista elämälle. Samalla opiskelin uudenlaista, rakkaudellisempaa suhtautumista elämään enkeleiden ja valon oppaiden ohjauksessa. Vuodet opettivat paljon arvokasta aidosta rakkaudesta, hetkessä elämisestä, irti päästämisestä ja luottamuksesta elämään sekä kiitollisuudesta. Haluan omalla työlläni tukea sinua löytämään itsellesi uusia oivalluksia ja näkökantoja elämääsi sekä vahvistusta ratkaisuihisi.

Reija Jacklin

Mie olen Reija, kotoisin olen Posiolta, Äiti Maan sylistä, luonnon keskeltä. Olen aiemmalta koulutukseltani kätilö/sairaanhoitaja, nykyään hoidan kaiken ikäisiä ihmisiä kalevalaisella jäsenkorjauksella apunani intuitio ja selvätuntoaisti. Erityisosaamistani on pienten vauvojen ja lasten hoito sekä raskaana olevien hoitaminen. Ohjaan lempeää hathajoogaa sekä Oulussa että Muhoksella, olen käynyt kokonaisvaltaisen hathajooga ohjaajakoulutuksen. Olen myös mukana koulutustyössä ympäri Suomen opettamassa uusia osaajia jäsenkorjaajiksi. Kehomme kerää elämäntarinamme ja kokemuksemme pehmytkudoksiin. Kun olemme sille valmiita, hoidon avulla voimme kehoa käsitellen ja kuunnellen auttaa ihmistä kokonaisvaltaisesti, monella tasolla. Pidän messuilla luennon kehon ja mielen yhteydestä, siitä, kuinka tärkeää on oppia kuuntelemaan kehon viestejä elämän eri vaiheissa.

Kaija Wittenberg

Olen Kaija Wittenberg henkinen valmentaja, yhdessäluoja ja opas, valontuoja siellä missä on pimeää. Henkiset asiat taivaan ja maan välillä ovat olleet lapsesta asti mukana elämässäni. Henkinen kehittyminen eli itsetuntemus on ollut intohimoni ja tapahtunut kantapään kautta, elämää kokemalla ja olemalla vahvojen henkisten opettajien ihmettelevä oppilas. Terapiatyötä olen tehnyt yli 20 vuotta ja erilaisia itsetuntemusta tukevia työpajoja ja luentoja aika-ajoin. Nykyisin verkkokurssien pito inspiroi. Tällä hetkellä koen eläväni hetkihetkeltä elämää vapaan aallon iloisessa liikkeessä. Rinnallani on rakastava kumppani, jonka kanssa voin kauniilla tavalla laajentua ja auttaa ihmisiä tulemaan kuulluksi yhdessä ja välillä erikseen. Maria Magdaleenan pyhä energia, opetukset ja perintö vaikuttaa tällä hetkellä minuun ja toimiini monella tasolla ja tavalla. Nyt on aika palata omaan sisimpään, totuuteen ja suoraan yhteyteen sielumme kanssa.

Elise Raitakallio

Olen Elise, aikuinen nainen, joka uteliaan innostuneena tutkailen näkyvää ja näkymätöntä maailmaa. Nuoruudesta asti olen ollut kiinnostunut henkisyydestä ja sen ilmenemismuodoista, ja minulla on aina ollut hyvin vahva intuitio. Haparoivien tunnustelujen jälkeen astuin aivan uudelle polulle keväällä 2011 ja sen jälkeen olen ollut vahvasti ohjauksessa: Valo Ilonan siivet ottivat ilmaa alleen marraskuussa 2012. Nyt teen työtä, jota rakastan täydestä sydämestäni: olen selvänäkijä, meedio, lymfaterapeutti, energiahoitaja,... kuuntelija ja kanssakulkijasi. Olen oppinut luottamaan intuitiooni ja työskentelen vain Valon ja Rakkauden ohjauksessa. Työskentelen auttaakseni, tukeakseni ja hoitaakseni inhimillisen maailman eläviä. Tuletpa minkä tahansa syyn takia hoitoon/tapaamiseen, kohtaan sinut rehellisesti ja aidosti välittävänä ammattilaisena, kunnioittaen toiveitasi ja arvomaailmaasi

Anne Virpikari

Olen kokenut selvänäkijä, meedio, voimaannuttaja ja energiahoitaja. Olen toiminut jo useita vuosia näkijänä, auttajana, meediona ja energiahoitajana. Työskentelen myös yhtenä Astral television asiantuntijana. Olen jo yli 20 vuotta asunut lapin voimakkaissa ja lumoavissa energioissa. Näkijänä ja energiahoitajana autan sinua katsomaan uusia mahdollisuuksia elämässäsi sekä katsomaan asioita uudelta kantilta. Autan sinua katsomaan uskomuksiasi ja muuttamaan niitä positiiviseen suuntaan. Kun vapaudumme vanhoista negatiivisista uskomuksista niin elämä saa uuden suunnan ja merkityksen. Koko keho ja mieli vapautuu uuteen alkuun. Olen aidosti läsnä ihmisille. Saan paljon hyvää palautetta lempeästä äänestäni ja rauhallisesta olemuksestani, sillä olen aidosti läsnä ihmisille. Meediona välitän rakkaudellisia viestejä henkimaailmasta.

Piritta Sipola

Olen Piritta Sipola, Oululainen nainen, äiti ja elämän ikuinen ihastelija. Työskentelen intuitiivisena parantajana, näkijänä, äänihoitajana ja henkisenä auttajana. Sydämen asia minulle on saada sinut oivaltamaan se valtava potentiaali, joka sisälläsi uinuu. Työni yksi tärkein asia on auttaa sinua avautumaan rakkauden parantavalle voimalle. Mielestäni parantajan tehtävä on myös havahduttaa asiakasta löytämään oma sisäinen parantaja. Meillä on kyky parantaa itsemme, niin mentaalisella-fyysisellä- kuin sielullisella tasolla. Koen tehtäväkseni muistuttaa myös sinua omasta luomisvoimastasi ja oman elämän haltuunotosta. Luontoyhteys on minulle tärkeä voimavara. Teen erilaisia energiahoitoja, rumpu-ja äänihoitoja, konsultaatioita, tulkintoja, kursseja ja valmennuksia.

Tärkein päämäärä mielestäni elämässä on oppia olemaan läsnä hetkessä. Kun emme enää roiku menneessä, emmekä haikaile huomista, olemme päässeet ainoaan olemassaolevaan nyt-hetkeen. Tällöin elämme harmoniassa maailmankaikkeuden kanssa ja elämästä tulee taianomainen seikkailu. Hetkessä eläen meidän on helppo kokea kiitollisuutta ja elää sydän auki sallien itsemme virrata elämän virran mukana.

Henna-Riikka Muikkula

Vahvan luontoyhteyden muodostin jo lapsuudessani Oulussa, Haukiputaan Kellon Kiviniemen kalastajakylän luonnossa, metsissä ja merenrannoilla. Luonto, luonnonmukaisuus ja emotionaalinen hyvinvointi ovat olleet minulle aina sydämenasia.

Tässä hetkessä laajennan tietoisuuttani ihmisyyden syvyyden parissa tutkien ja kouluttautuen. Ikiaikaiset luonnon voimat, helppous ja heittäytyminen sydäntietoisuuden virtaan yhdistää meitä lähemmäs omaa alkuvoimaamme.

Toimin Oulun kaupungilla yhteisöpedagogina sosiaalisen vahvistamisen eli kokonaisvaltaisen elämän hallinnan tukena lasten, nuorten ja perheiden parissa. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kivijalkana on itsetuntemus, rajat ja tunnetaidot.

Elämä itsessään ei ole ristiriitainen, vaan ristiriidat löytyvät korvien välistä. Mennään yhdessä ihanasti lempein askelin tunnekokemuksista läpi. Tunnekokemusten työstämiseen tarvitsemme toinen toisiamme.

Ollaan näkyviä itsellemme, se riittää. Sinä riität. Tutkitaan mahdollisuuksia ja laajennetaan tietoisuutta yhdessä, nähdään pian!

Päivikki Rintala

Olen etelässä syntynyt ja Tornioon päätynyt eläkkeellä oleva erityisluokanopettaja ja tällä hetkellä lähes täysipäiväinen valotyöntekijä. Henkinen urani lähti rakettimaiseen nousukiitoon jäätyäni eläkkeelle, jolloin hyvin lyhyessä ajassa vahvan puhdistuksen, koulutusten ja lukuisten inkarnaatioideni kautta hyvin monet lahjat aukenivat minulle. Palvelutehtäväni tässä ajassa liittyy Maan ja ihmiskunnan tukemiseen, Uuden maan luomiseen ja toimintaan eri tietoisuuden tasoilla Galaktisissa verkostoissa. Tänään mukana olevat Mestarit ovat yhteistyö- kumppaneitani ja upea tuki kaikelle sille, mitä teen. Kiitos siitä, sydämestäni. Tämä työ vie valtaosan ajastani, mutta pysyäkseni hyvin maadottuneena teen työtä myös maatasolla, yritykseni Valon kosketus puitteissa.  Arkkienkelihoidot - myös henkiset leikkaukset - kanavoinnit, ohjaus ja ryhmät kuuluvat myös elämääni tärkeänä osana.

Sirkku Visuri

Kompastellen olen polkuni valoon käynyt ja kaiken siunauksena lopulta nähnyt. Lasten ja nuorten tukemisen näen tämän ajan tärkeimpänä tehtävänä vanhemmille ja isovanhemmille. Lapset tulevat opettamaan meitä uuteen aikaan, mielikuvituksen ja osin elämien muistamisen siivittämillä olemuksillaan. Asun Oulussa ja kotini on siellä, minne polkuni vie. Olen ehkä ominaisimmillani energian pitäjä ja nostattaja. Tunnen, olen tunteellinen ja innostuva, kahden ilmamerkin olento – siinäpä pitelemistä! Puhallanko ilmaa tuleen, joskus tuntuu siltä ja tilanteita kehittyy. Valoyhteistyö tietoisesti tai ei, taide / Vedic Art sekä luominen ajattelemalla asioita uusiksi – päivittämällä maailmaa valomaailman tuella - täyttää päiväni monella tavalla. Auki jätetty lopputulos antaa aina ihmeteltävää.

Satu Makkonen

shindo-ohjaaja, hoitaja ja vastaava kouluttaja on toiminut shindon parissa yli 20 vuotta ja opiskellut menetelmän kehittäjän, Kazuko Kuratomin opissa Suomessa ja Japanissa.

Johanna Kononow

Olen toiminut työyhteisön kehittäjänä vuodesta 2007 alkaen. Koulutan kohtaamisen ammattilaisia. Omalta kymmenen vuoden eheytymismatkaltani kehittyi kokemuksellinen Olet enemmän® -itsensä johtamisen ja kohtaamisen koulutusohjelma. Valmennustyössäni kohtaan ihmisiä erilaisten elämäntilanteiden ja -haasteiden kanssa. Henkilökohtaiset valmennukset ja Olet enemmän® -kasvumatkat ovat psykologisen vyöhyketerapian sekä akupunktio -hoitojen kanssa asioita, jotka tuovat merkityksellisyyttä sekä asiakkaan että omaan elämääni.

Kristiina Paksuniemi

Työpajan ohjaaja Kristiina Paksuniemi on tutkinut kehollisuutta ja energiatyöskentelyä pitkään. Minulla on sekä biofyysikon näkemys energiasta ja energiakentistä että kinesiologina energialääketieteen näkemys samasta asiasta. Nia-opettajana jaan liikkeen ja musiikin iloa energiasta liikkeessä. Kaikki on energiaa ja me olemme kaikki liikkuvia ja eläviä energiapalleroita :)
Nia Brown Belt- ohjaaja Kristiina Paksuniemi on tutkinut kehollisuutta ja energiatyöskentelyä pitkään. Tanssi on loistava muoto hoitaa itseä kaikilla tasoilla. Kaiken ytimessä on syvä ilo jota keholle sopiva liike antaa. Liike on lääke!
Nautitaan elämästä elävässä kehossamme!

Piritta Mäntyjärvi

Olen äiti ja nainen, aivan lapsesta saakka en ole muuta halunnut ollakkaan, paitsi intiaani ja laulaja sekä eläintenhoitaja. Toimin jooga- ja itsetuntemus-ohjaajana sekä valonkosketus-energiahoitajana tällä hetkellä. Niin maapallon kuin ihmiskunnan transformaatioprosessi on minulle rakkain ja tärkein, elää ja tukea sitä, avautua, tehdä oma sisäinen työ ja olla osana tätä kaikkea. Kuitenkin myös rajallisena ja inhimillisenä ihmisenä.

Minna Karppinen

Omien kokemuksien kautta olen kehittänyt Pururelax itsehoitomenetelmä, joka auttaa pääsemään eroon bruksaamisen, hampaiden yhteen puremisen ja jännittämisen kehoon tuomista kivuista ja säryistä. Pururelax menetelmän avulla voidaan auttaa myös lapsia öisen narskuttelun kehoon tuomien haasteiden purkamisessa ja narskuttelun vähentämisessä, Ohjauksia ja hierontoja tehdessäni ihmiskeho näyttäytyy minulle omanlaisenaan kokonaisuutena, jossa yksilölliset vivahteet tulevat esille. Tunteemme, ajatuksemme ja ympäristömme vaikutukset ilmenevät kehossa erilaisina kipuina ja jännityksinä, vaikuttaen elämänlaatuumme, mielialaamme ja herkkyyteemme. Hyödynnän työssäni kaikkea elämän varrella oppimiani asioita ja yhdistelen niitä tarpeen mukaan eri tilanteissa. Olen sertifioitu Face Yoga Method kasvojooga ohjaaja, satuhieronta ohjaajaksi sekä opiskellut rakentavaa vuorovaikutusta Savanna Connexion koulutuksessa. Uskalla vapautua!

Marjut Moisala

Marjut Moisala on intuitiivinen näkijä, valmentaja, terapeutti ja kirjailija. Hänellä on Oulussa hyvinvointialan yritys Solarel, jossa hän tarjoaa erilaisia hoitoja, välittää viestejä henkioppailta ja järjestää alan kursseja. Yhtenä tehtävänään Marjut näkee erilaisten henkisten näkemysten yhdistämisen toisiinsa niin, että huomaisimme, ettei eroja ole muualla kuin egomielen luomassa erillisyyden harhassa. Marjut on kirjoittanut useita kirjoja henkisen kasvun teemoista, joista viimeisin Adamon - kirja nimeltään Vapaaksi Mielen Matriisista ja sitä on saatavilla Ilon Valkeat messuiltakin edullisempaan tapahtumahintaan.

DianaSofia, Anne Maarit Lahti-Ahola

Olen Valo, Anne Maarit. Minun elämäntehtäväni on rakastaa kaikkia ja kaikkea. Kuulostaako yksinkertaiselta ja helpolta tehtävältä? Ei todellakaan. Kuitenkin aion yrittää. Tällä Rakkauden, Ykseyden polulla olen kulkenut nyt aikuisiällä noin 10 vuotta. Erikoisten, haastavienkin elämäntapahtumien myötä minut on vakaasti ohjattu parin vuosikymmenen kestäneeltä uraltani IT-alalla toimimaan Valonlähettiläänä auttaen kanssakulkijoitani ValonPolulla.

Tämä tehtäväni, on saanut minut kehittämään itseäni. Olen joutunut romuttamaan uskomusmaailmani, kerta toisensa jälkeen, egoni yrittäessä hangoitella vastaan. Siitä huolimatta se on jokaisella kerralla johtanut suuriin oivalluksiin ja uudenlaiseen elämään. Sen vuoksi tiedän kokemuksesta, että kaikki on mahdollista – ihan kaikki. Tällä filosofialla työskentelen nykyisin Parantajana ja Henkisenä Opettajana - näkijänä, kanavoijana, Enkeli-hoitajana, hypnoosihoitajana ja mentaalivalmentajana. Teen työtäni ValoMaailman olentojen kanssa ja heidän kanssaan elämämme täyttyvät ilolla ja Valolla. Päivä toisensa jälkeen ilahdun yhä uudelleen siitä, kuinka anteeksianto ja universaali Rakkaus voivat muuttaa kenen tahansa elämää aivan uskomattomilla tavoilla. Rakastan työtäni ja teen sitä antautuen Korkeimman voiman ohjattavaksi.

Marika Salonurmi

 Olen Marika Salonurmi, olen 48-vuotias, minulla on 3 lasta ja 2 lapsenlasta. Luonto on minulle tärkeä rentoutumiskeino. Harrastan luovia toimintoja, kuten maalausta ja kirjoittamista. Kirjoitan Blogia https://lapintaikaajaluonnonvoimaa.blogspot.com. Pyrin käyttämään luontoa ja luovia toimintoja myös työssäni asiakkaan niin halutessa. Ajattelen koko elämän olevan oppimista, vaikeuksien kautta voimme kasvaa ihmisinä. Pahan rinnalla kulkee aina hyvä ja päinvastoin, menneisyys vaikuttaa elämäämme, mutta ei sanele tulevaisuuttamme. Positiivinen ajattelu vetää puoleensa positiivista. Minulle tärkeää on tukea asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia arjessa, niin fyysisesti, psyykkisesti kuin sosiaalisesti.

Psykoterapia, Toimintaterapia, Työnohjaus, Kouluttaminen, Kirjallisuusterapia, Tunnemaalaus, Henkisen kasvun ohjaus.

Heidi Kukka

Kätilö, tunnevyöhyketerapeutti, skeematerapeutti, mindfulnessohjaaja, näkijä, meedio, energiahoitaja, tunne- ja energiavalmentaja Heidi Kukka/Tunnekukka Oma matkani on ollut koko elämänmittainen. Pimeyden kautta olen löytänyt polkuni unelmieni elämään. Olen intohimoinen elämän opiskelija ja kiinnostunut miten ihminen toimii. Mitä ovat tunteet, mikä on mieli ja sen potentiaali, missä ovat ihmisen juuret ja miksi ihminen on täällä maailmassa. Kaikki on energiaa. Luen ihmisten energioita sekä kollektiivin energioita. Energioita voi hyödyntää myös omien unelmien luomisessa. Kaikkea osaamistani käytän asiakkaiden kanssa työskentelyssä. Kokonaisvaltainen hyvinvointi kuuluu omaan elämään ja sitä haluan tarjota myös asiakkailleni. Teen yksilöhoitoja,- keskusteluja ja -valmennusta, mutta myös tiedon välittäminen ihmisille on sieluni rakas tehtävä tässä ajassa. Minä olen kanssakulkija. Voima, valo ja osaaminen löytyy kuitenkin jokaisen ihmisen itsensä sisältä.

Anu Heinineva

Anu Heinineva on kristallivalon kantajien heimon eli Rakkaudentähti Ry:n perustaja ja toiminnan johtaja. Hän on toiminut ammatillisena näkijänä, meediona, kanavana, kouluttajana ja parantajana yli 15 vuotta. Henkimaailman yhteydet ovat olleet auki jo lapsesta saakka. Anu harjoittaa shamanistista työskentelyä miehensä Jorma Marjasen kanssa. Shamanismia Anu ja Jorma opiskelevat Amazonin sademetsän alkuperäisten opettajien parissa. Anu välittää luennollaan ajankohtaiset viestit Äiti-maan sisäiseltä hallitukselta ja Deevaolennoilta sekä energiahoitoa parantavien kivien välityksellä. Meditaatiossa sukellamme kristallisiin energioihin.

Sari Kauranen

Tehtäväni on auttaa ihmisiä kasvamaan henkisesti, saamaan käyttöönsä sisäisen potentiaalinsa ja oivaltamaan tosi olemuksensa, joka on rakkautta ja vapautta. Minulla on käytössäni monenlaisia auttamisen työkaluja. Teen kognitiivista psykoterapiaa ja psykologipalveluita vahvalla kokemuksella ja koulutuspohjalla. Minua on siunattu kanavoinnin, näkemisen ja parantamisen lahjoilla ja jos haluat, autan sinua niillä keinoin. Miten tahansa työskentelenkin, teen sen sydämestä ja aidolla läsnäololla, syvästä halusta auttaa. Toimin enkelien ja valo-oppaiden ohjauksessa.

Anniina Laine

Olen Anniina, oululainen kahden lapsen äiti. Hoitajan polulle sain sysäyksen kun kävin 2019 tammikuussa Nepalissa, opiskelemassa äänimaljahoitajaksi. Kotiuduttuani perustin yritykseni. Kävin siinä keväällä reiki-kurssit ja aloitin myös opiskelemaan hierojaksi. On ollut ihana löytää työ, jota koen tekeväni sydämestä käsin. Tarjoankin kehoa ja mieltä helliviä hoitoja, klassista hierontaa, äänimalja - sekä energiahoitoja. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan