Vaaroista voimaa -retriitti 8.-10.6.2018

8.-10.6.2018 
Suolijärvi, Hepoköngäs
PuolankaAlkukesän luonto on luomoava. Vihreyttä, vehreyttä, valoa ja voimaa. Se houkuttaa luonnostaan ihmisen hiljentymään, kuuntelemaan ja ihmettelemään sitä kauneutta ja rauhaa mitä luonto meille tarjoaa. Ei tarvitse matkata kauas, kokeakseen hiljaisuuden lumoa ja voimaa. Matkata turvallisesti lähelle, itseesi. Viikonlopun tarkoitus on oman tietoisuuden ja voiman vahvistaminen, rohkeus kuunnella omaa sydäntään ja luottamus omaan intuitioon.

Nyt on mahdollisuus osallistua Vaaroista voimaa -retriittiin keskellä Kainuun korpea, koskematonta luontoa. Päästää irti arjen hälinästä ja hiljentyä kuuntelemaan omaa itseään, katsella luonnon ihmeitä ja samoilla upeilla vaaroilla. Viikonlopun ohjelma alkaa perjantaina puhelimien sammuttamisella. Perjantai-iltana aloitamme hiljaisuuden ja lauantai touhutaan hiljaisuudessa aina päivälliseen asti.

Ohjelmassa on mm. vaellusta, luonnossa olemista, meditaatiota, saunomista ja mukavaa yhdessä oloa. Viikonlopun aikana tehdään erilaisia harjoituksia, joiden avulla pääsemme kohti omaa voimaa ja sisäistä rauhaa. Ohjelmassa on henkilökohtaista ohjausta, yhteisiä harjoituksia ja tuokioita. Tärkeimpänä teemana on oman tietoisuuden ja voiman vahvistaminen, rohkeus kuunnella omaa sydäntään ja luottamus omaan intuitioon. 

Alusta ohjelma: Perjantaina saapuminen Suolijärvelle Tuulentupaan, kotiutuminen, henkilökohtainen ohjaus, iltanuotio laavulla sekä rumpumeditaatio. Lauantai alkaa aamumeditaatiolla sekä ryhmäohjauksella. Aamupalan jälkeen lähdemme kävelemään Siikavaaran luonnonsuojelualueen poikki kulkevaa UKK-reittiä. Valittavana on lyhyt reitti (kiipeäminen Kometon päälle n. 4 km) tai pitempi reitti (kävellään Siikavaaran halki n.10 km). Illan pätteeksi on saunominen, yhdesssä oloa, henkilökohtainen ohjaus sekä äänimaljamaljarentoutus.

Sunnuntai alkaa aamumeditaatiolla sekä ryhmäohjauksella. Lähdemme aamupäivällä kohti Hepoköngästä, joka on Suomen suurin luonnonvarainen vesiputous. Siellä on hienot reitit tutustua alueen todella upeaan luontoon ja ilmapiiriin. Viikonloppu lopetetaan yhteiseen koosteeseen ja rumpumeditaatioon. 

Yöpyminen ja ruokailut ovat Tuulentuvassa. Ruokana on luomu ja lähiruokaa. Tarkempi ohjelma selviytyy lähempänä. Viikonlopun hinta 245 €, sisältää majoituksen, ruokailut (luomuruokaa) sekä ohjelman. Paikalle yhteiskuljetukset Oulusta, matkat n. 10-15€. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi ajoissa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset 1.6. mennessä Kati Kanniainen p. 0405472739 ilonvalkeat@gmail.com, Tellervo Nenola p. 0442350580 telle@carmella.fi 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

"Mitä enemmän ihminen hiljentyy, sitä enemmän hän kuulee."

Viikonlopun ohjaajina toimivat Tellervo Nenola sekä Kati Kanniainen.

Tunnelmia aikasemmista retriiteistä 
Tellervo Nenola
Tellervo on parantaja ja henkinen ohjaaja
Kati Kanniainen
Kati on momentori, joille ihmisten luonnollinen hyvinvointi on sydämenasia.