ILON Valkeat hyvinvointimessut
la 1.10.2022
Hiukkavaaratalo
Oulu


Lämpimästi tervetuloa
ihanille syksyn messuille!


Sunnuntaina 2.10. Työpajoja Valon Vintillä sekä eri paikoissa Oulussa.

Monipuoliset ja lämminhenkiset hyvinvointimessut, jossa on mielenkiintoisia luentoja ja näytetuokioita.
Mukana on paljon näytteilleasettajia eri aloilta. Voit myös kokeilla monenlaisia näytehoitoja ja tulkintoja, sekä nauttia mukavasta, rennosta tunnelmasta.
Messuilla on kahvila sekä lounasravintola. Messut pidetään Hiukkavaaratalolla, Tahtimarssi 3, Oulu.

Messut ovat kengättömät! Ota mukaan villasukat tai sisäkengät! Messutunnelmaa löytyy messuvideolta täältä

Messutunnelmaa löytyy messuvideolta täältä

Luennot
Lue tarkemmin, mitä luennot käsittelevät -> Luento sivulta

Näytetuokiot
Messuilla pääset kokeilemaan erilaista toiminnalista tekemistä sekä harjoituksia.

Luennoitsijat
Tutustu etukäteen messujen luennoitisijoihin -> Luennoitsijat

Työpajat
Messuilla pidetään myös työpajoja. Ne antavat syvämpää tietoa ja kokemusta aiheista, joita messuilla on käsitelty. Lue lisää -> Työpajat

Vierellämaalaus -piste

Marianne Lukkarinen maalaa Vierellämaalauksia ihmisille. Voit istua hänen vierelle ja saat itsellesi alusta loppuun asti tehdyn maalauksen tai runomaalauksen, joka voimaannuttaa, vahvistaa ja toimii arjen kuvallisena työkaluna itsetutkiskelun ja vahvistumisen tukena. Voit ilmoittautua jonoon jo ennen messuja tai paikan päällä. Maalaamista voi tulla myös seuraamaan.

Keveys
-messujen teema

Pohjamudasta pinnalle
Tule kohtaamaan ja saamaan askeliisi tietoista keveyttä. Ota hetkeksi ero vakavuudesta messuilla vaihtamalla raskaat syksyiset kumisaappaat kevyisiin villasukkiin.

Muistamalla oman voimasi voit keskittyä niihin asioihin, joihin voit vaikuttaa. Näin elämäsi kevenee kuin itsestään, saat päätöksiisi lempeyttä ja muutosten keskellä suuntasi kääntyy sinulle parhaaksi. Elämässä on jokaisella välillä vaikeaa, haasteita ja taakkoja. Silloin tarvitsemme toisiamme ja keinoja löytää kevennystä.

Alati muuttuva elämän virta voi upottaa uimarin. Kellukkeeksi tarvitaan keveyttä, naurua ja leikkiä. Elämä on upea leikki. Välillä leikit aktiivisesti, välillä seuraat muiden leikkiä havainnoiden ja oppien. Keveys ei hukuta vaan auttaa sinua pysymään pinnalla. Voit antaa virran kuljettaa ja luottaa keveyden kantavan sinut yli karikoiden.

Tietoinen keveys antaa mieleesi leikkimielisyyttä ja iloa. Iloitessa elää hetkessä. Pilvien varjot vaeltavat lempeästi ohi, niitä voi katsella kelluessa veden pinnalla kevyesti.