Näytteilleasettajat

Messuilla on monipuolinen joukko hyvinvoinnin ammattilaisia. 

Painamalla hiirellä näytteilleasettajan nimeä, pääset siitä suoraan hänen omille nettisivuille lukemaan lisätietoja.3Bad Korvakoruja kotimaisesta koivusta sekä huovasta. Asenteella.

Aava ja Ulappa  Kannaway ja Artic Nutrition 

Aila Alanko Läheisyysterapia, näytehoitoja

Airi Oja tulkintoja (20 min) syntymäajasta ja tarotkorteista 

All4You Suomessa valmistetut upeat tekstiilinahkaiset tyyliasut useissa väreissä! Sarjaan kuuluvat jakku, tunika, kotelomekko, legginsit, "farkut" ja puolihame. Lisäksi ihania asusteita. 

Anna-Liisa Ylikoski Aurasome -väritulkintoja
 
Anne Virpikari Selvänäkijä, Meedio, Energiahoitaja, Voimaannuttaja.

Anne Tapio  Funktionaalisen lääketieteen ravintoneuvoja. FitLine ravintolisät sisäisesti, sekä FitLine Skin tuotteet ulkoisesti pitävät huolta kehostasi kokonaisvaltaisesti. Tule maksuttomaan pikaravintoainemittaukseen, jossa katsotaan kehosi vitamiini- ja hivenainepitoisuus. Pidän messuilla myös suolistoluennon.

Annika Rahkonen esittelyssä Horstmann tekniikka, näytehoitoja ja tietoa Horstmann koulutuksesta

Art from the realm Marianne Karvonen, kuvataidetta henkisestä kasvusta.

Bemer, Hannele Koivu Tmi Tule tutustumaan fysikaaliseen terapiaan, joka parantaa verenkiertoa. Helppo, turvallinen ja tehokas.  Verenkierron tehtävä on toimittaa elintärkeät aineet soluillesi, jotta ne pystyvät tuottamaan kaiken mitä sinä tarvitset. Tule tutustumaan fysikaaliseen BEMER-verisuoniterapiaan.


BioBerryBar pirtelöbaari sekä pieni luomukahvila, jossa suolaista ja makeaa syötävää

Carmella Parantaja Tellervo Nenola

Delphin Finlandin tuotteet Ulla Ekdahl. Laitteisto huoneilman ja pintojen puhdistamiseen helposti ja tehokkaasti. 

DeZio Encaustic Art-tekniikalla valmistetut uniikit korut, sisustus-ja lahjatuotteet.

DianaSofia Selvänäköinen EnkeliEnergia-hoitaja, Parantaja, Kanavoija, Enkeli-kouluttaja, Henkinen Elämäntapa-ohjaaja

Energetix Bingen magneettikorut ja hyvinvointituotteet Magneettiterapiahoito maailman vanhimpia hoitomuotoja. Lisää energisyyttä, parantaa verenkiertoa, auttaa lihasjumeissa ja kiputiloissa.

Erika Juusola henkisen kehityksen ohjaaja, selvännäkijä, meedio

Galini Sari Lehtola, Äänimaljahieronta. Näytehoitoja äänimaljahierontaan Peter Hessin menetelmän mukaan. Äänimaljahieronta on syvärentouttava menetelmä; kehon fyysisen rentoutumisen lisäksi myös mieli hiljenee ja rauhoittuu.  Intialaista päähierontaa sekä Chakrojen tasapainottamista eteerisillä öljyillä. 

Healing Rooms Café Ilmaista intuitiivista tulkintaa, hoitavaa laulua, parantavaa rukousta, unien tulkintaa, kirkkausportaali, kahvitarjoilu. 

Hyvinvointi Hellitä Oy Jaana Vahtola, KM, voimavarakeskeinen mindfulness- ja kokonaisvaltainen rentoutusohjaaja. Rentoutusta, lempeää joogaa, luovaa tanssia, kivun- ja stressinhallintaa, työhyvinvoinnin kehittämistä.

Huurre Desing Suomalaisia taidekoruja käsityönä kierrätysmateriaaleja hyödyntäen

I am POP fashion Mallikappaleita ja muotia Italiasta ja Ranskasta

ILOinen KettuLiini iloisia ja värikkäitä lasten- ja aikuisten vaatteita sekä oman tuotannon kankaita. Messuilla on vain aikuisten mallistoa sekä pieni valikoiman kankaita. Vaatteet ovat laadukkaita ja kotimaisia, käsityönä valmistettuja.

Ilontaika Piritta Mäntyjärvi, tarjoaa jooga-, tanssi & tietoisuustaitoja sekä naisten henkistäkasvua ja voimaantumista valmennuksen, hoitojen ja retriittien muodossa, valonkosketus- ja ayurvedahoidot.

Jackra Reija Jacklin, kalevalainen jäsenkorjaus, joka on turvallinen mobilisaatiohoito kaikenikäisille sekä vauvahieronta ja energiahoidot. 

Jan-Mikael Maros Tule kuuntelemaan osastolleni kuinka voit käyttää jalokiviä oman hyvinvointisi edistämiseen. Esim. Itsetunto, parisuhde, menneisyydestä irti päästäminen. Salli itsesi muuttua ja syntyä uudelleen!

Johanna Kononow  Työhyvinvointikouluttaja, PVT® -psykologinen vyöhyketerapeutti, Olet enemmän® -valmentaja ja -valmentajien kouluttaja. Olet enemmän® -koulutus  on kokemuksellinen koulutus on itsensä johtamisesta, itsetuntemuksesta sekä ihmisenä kasvamisesta. TunneSynteesi® -menetelmä puolestaan on tunteiden muuntumismenetelmä. Olet enemmän® -tietoisen kasvun 8 askelta itsetuntemuksesta itsensä johtamiseen on saatavilla messuilla. 

Kari Nokela Intialaista luonnonmukaista lääketiedettä Ayurvedaa. Tunnin konsultaatiot. Apuna Vedapulselaite tutkimassa sydämen toimintaa. Tulostaa mm. yksilölliset ruoka-aineohjeet. Ilmoittautumiset paikan päällä tai ennakkoon Paula Ahtimaa 040 5922 466, paulaahtimaa@yahoo.com .

Kati Reijonen muotoilukouluttaja, meditaatio-ohjaaja, kirjailija, bloggaaja ja ennenkaikkea ihmettelijä.

Keskiyönaurinko Juha Tulkki, kukkaterapeutti, seksuaalineuvoja

Koivulehdon Hunaja Oy  Tuomme messuvieraille maistettavaksi kotimaisia laadukkaita hunajatuotteita sekä perholaista hunajaa. Meiltä saat myös maistuvat lahjapakkaukset. 

Kukkiva virta Riia Jesiöjärvi, luonnollista kauneutta, hyvinvointia ja kodin puhtautta. Yrtit, teet ja puhdas ravinto. 

Kuukorento jalokivet, kivituotteet, kristallit, tarot- ja viestikortit, kirjat, musiikki- ja meditaatio-CD:t, suitsukkeet, eteeriset öljyt, lahjatavarat ja sisustustuotteet 

Laatusukla Olemme skotlantilaisen Chocolate Treen ja saksalaisen Georgia Ramonin maahantuoja ja jakelija Suomessa. Suuri osa suklaavalikoimasta on luomusertifioitua ja valikoimissa on myös runsaasti vegaanisia, maidottomia ja gluteenittomia suklaita


LE DROIT HUMAIN Kansainvälinen vapaamuurarijärjestö Miehille ja Naisille. Oulussa toimiva Stella Polaris looshi osallistuu messuille.

Leena Hahtonen tarot -tulkinta, leena.hahtonen@gmail.com p.0408313733 

Leena Raappana Lasitöitä

Leijuva Hiiri Oomph Oraakkeli -Omiin Oivalluksiin- 53 suuren kortin pakka ja A5-kokoinen kirja, jossa on 128 sivua aitoa ajatusta ja värilliset kuvat - ajatuskorttien ja kirjan avulla saat selkeyttä elämääsi.   

Linnunradan tila valmistaa öljyhampputuotteita; hampunsiemenöljyä, siemeniä, rouhetta ja kuorittuja hampunsiemeniä. Sekä luonnonkosmetiikkaa; hamppuvoide, -saippua ja kuusenpihkasalva. Viljelemme ekologista hamppua Tyrnävällä. Tilallamme Kempeleessä on myös alpakoita. Tuotamme 100 % alpakan villalankaa ja asusteita. 

Livvie ihana oliivikauppa. Laadukkaat kreetalaiset oliiviöljyt ruoanlaittoon ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tukemaan. Maista ja ihastu!

LR Health & Beauty Leila Järvenpää, Aloe Vera tuotteet  ja Ravintolisät probiotic12 probalance 

Lucetia Jaana Rusi. Suomen ensimmäinen Lenormand-tulkitsija. Konkreettisia ennustuksia elävästä elämästä. Astrologisia tulkintoja ajanvarauksella.

Marita Matikainen Kasvoakupunktio. Homeopatia. Värihomeopatia. Solumineraalit. Kannaway.

Mentor in Mind Sosiaalista älykkyyttä, elämäntaitoja ja hyvinvointia
 
Meridiaani osk Teemme messuilla näytehoitoja energeettisestä jäsenkorjauksesta, jossa ensin mittaamme käsin asentovirheitä, minkä jälkeen korjaamme niitä energiahoitotekniikoilla. Fyysistä voimaa ei tarvita. Lisäksi teemme energiahoitoja kokonaisvaltaisella BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmällä, jolla voidaan hoitaa niin fyysistä kehoa kuin tunnepuolta

MiiZukka Laadukasta, kotimaista, oululaista käsityötä. Pääosin yksilöllisiä lastenvaatteita ja asusteita.

Moon Art Wolf käsintehtyjä, persoonallisia koriste, sisustus ja käyttö tavaroita

Moona Jacklin  Energisoivaa, voimaannuttavaa intuitiivista taidetta naiseuden voimasta.

Mountain Medicine  tekee minikonsultaatiota, johon sisältyy aurapuhdistus äänivärähtelyillä ja siunauksella. Michael tuo mukanaan valmistamiansa puunrunkoon kaiverettuja rumpuja. Voit tilata oman rummun etukäteen info@ruunjiestate.com. Myytävänä myös yrttiteetä ja -uutteita Pyhien Vuorten yrteistä; Ylösnousemuksen tee, Clausena Anisata puhdistava tee, Pakuri-tee, sekä värähtelytekniikalla tehtyjä kurkuma-, mustapippuri ja pakuri-uuteita.

OM Design Yoga Wear joogavaatemallisto, mikä valmistetaan Oulussa 

Oriflame Eija Hevosmaa. Oriflamen kosmetiikka ja hyvinvointi tuotteita. Tule kokeilemaan ja ihastu. Kaikki on tarjouksessa messuilla! 

Oulun Henkinen Kehitys Tarjoaa todisteita henkimaailman olemassa olosta sekä aineksia oman henkisyyden oivaltamiseen ja henkiseen kasvuun arkielämässä. Ajatusmaailman ytimenä on hahmottaa ihminen fyysisen muodon ottaneena ikuisena ja jatkuvasti kehittyvänä henkiolentona.

Pekka Raitakallio myynnissä voimarumpuja

Pieni muotihuone CHIC CHIC on vaateliike mistä löydät yksilöllisiä vaatteita arkeen ja juhlaan. Chic vaatteet ovat kotimaista käsityötä. Chic tuotteet on tehty omassa ompelimossa Oulussa Asemakadulla.  

Päivi Kaskimäki  Teen katselmuksia, selvänäköisesti ja/tai maya-astrologisesti

Rakkaudentähti ry  kivihoitoja ja tarot tulkintaa

Rarissima Värit ovat tunteita ja tunteet ovat värejä. Ilona Pohjalaisen kirjat, kortit ja 9 Viisastenkiveä messuhinnoin. 

Saara hoitavat ja meditatiiviset maalaukset 

Sari Keskimaa, Tarinamaailma Intuitiiviset tarot-, enkeli- ja yksisarvistulkinnat. Tulkinnat ovat rakkaudellisia ja turvallisia, ja ne voivat avata uusia näkökulmia ja ihania mahdollisuuksia elämässä.

Sini Sieppi Olen intuitiivinen näkijä, energiahoitaja ja hyvinvointialan yrittäjä. Teen tarottulkintoja messutarjoushintaan. Myynnissä käsintehtyjä Arktisen heimon kukkatippoja ja voiteita.

Sirpa Palvinen korujen aatelia, luonnon kivet ja hopea

So Pretty hamam-pyyhkeet

SolarEl Marjut Moisala. Messuilla myyn kirjojani signeerattuna ja teen mahdollisuuksien mukaan myös opastreffejä/ Tarot-luentaa non-stoppina. 

Soma Kerttu  Soma kerttu antaa yksilöllisiä ääniparannus hoitoja, 20-25 min. 15 euroa. Hän käyttää soittiminaan rumpua, huilua ja ääntään. Mukana myös enegiahoito käsien avulla. Hoito on rentouttava ja tasapainottaa koko energiajärjestelmää. Rakkaudellisten valomaailman auttajien ohjauksessa.

Spiraaliportti  Spiraaliportissa luennoi ja kanavoi kreikkalainen kirjailija, taidemaalari ja esoteerinen opettaja Maria Zavou. Mariaa kutsutaan Enkelten Maailman lähettilääksi.

Sunheart elämyksellisiä rentoutushoitoja 20 vuoden kokemuksella. Japanilaiseen Shindo® menetelmään perustuvat hoidot mahdollistavat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja pysähtymisen arjen kiireiden keskellä. Messuilla teen hartiahoitoja.

Intuitiivinen energiahoitaja. Teen erilaisia hieronta, käyttäen apuna puhtaita terapeuttisen tason eteerisiä öljyjä. Messuilla teen näytehoitoina Chakra-hierontaa, Raindrop-hoitoa sekä päähierontaa. 

Tarinaisen korukauppa Yksilöllisiä, laadukkaita ja persoonallisia käsityönä valmistettuja koruja

Tunnekukka Kehonhoidot (tunnevyöhyöhyketerapia, energiahoidot), Selvännäkijä, kanavoija, Kätilöpalvelut ja doulaus, Juiceplus tuotteet

Tähtipolku Eija Kuukari & Patrick Winquist, Sielunpolkutulkinta & Puhdistushoito , portaluxia@gmail.com 044-2109350 Ihminen on moniulotteinen olento keho-sielu-tietoisuus kokonaisuus. Tapaamisessa avaamme tämän hetken tilannettasi, sielusi suunnitelmaa,haasteita, menneiden elämien vaikutusta, tietoisuutesi alkuperää,sekä terveyttä ja ihmissuhteita.

Valmennus Iloisa Oy Riitta Huttunen, tilitoimisto- ja valmennuspalveluita pienille yrityksille

Valon Kammari Iida Homanen, luontais- ja reikihoitaja. Valon Kammarin ekohoitola tarjoaa vyöhyketerapiaa, aromaterapiaa, shiatsu -hierontaa sekä reiki -energiahoitoa. Messuilla myyn mm. intuitiivisesti tehtyjä unisieppareita.   

Valo Ilona Elise Raitakallio. Selvänäkijä, meedio, lymfaterapeutti - kehon ja mielen hoitoa. 

Valoverso Sari Kauranen, kanavoija, energiaparantaja, näkijä, psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti. Messuilla teen näytehoitoja ja välitän valomaailman viestejä.

Villa Valo hyvinvoinnin ja luovuuden olohuone

Virpi Jarvi  Elämäntapa kouluttaja, henkinen hyvinvointi valmentaja, Astral tv näkijä, enkelitulkitsija, selvännäkijä

Voimanpesä Luontaisterapiat Vyohyketerapiaa, lymfaterapiaa, homeopatiaa ja hierontaa sekä mehiläisiä ja hunajaa.

Yoga Feenix Joogaa ja työnhyvinvointia vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä.  

Young Livingin eteeristet öljyt


Monipuolisia luentoja ja näytetuokioita

Näytteilleasettajia eri aloilta

Mahdollisuus kokeilla monenlaisia näytehoitoja ja tulkintoja