Näytteilleasettajat

Messuilla on monipuolinen joukko hyvinvoinnin ammattilaisia.
Painamalla hiirellä näytteilleasettajan nimeä, pääset siitä suoraan hänen omille nettisivuille lukemaan lisätietoja.Airi Oja tulkintoja (20 min) syntymäajasta ja tarotkorteista

Anne Tapio FitLine ja BeautyLin

Annika Rahkonen esittelyssä Horstmann tekniikka, näytehoitoja ja tietoa Horstmann koulutuksesta

Art from the realm Marianne Karvonen, kuvataidetta henkisestä kasvusta.


BioBerryBar pirtelöbaari sekä pieni luomukahvila, jossa suolaista ja makeaa syötävää

Carmella Parantaja Tellervo Nenola

CHOICE Finland puhdas suomalainen fi-natura sertifioitu ihonhoitosarja ja magneettirannekkeet

Cosmopharma Ihania luomu- ja luonnonkosmetiikkatuotteita. Tuotteissa ei käytetä parabeeneja, mineraaliöljyjä, metyyli-isotiatsolinonia, SLS:ää eikä synteettisiä hajusteita. Kaikki tuoksut ovat luonnollisia. Tuotteita eikä ainesosia ei ole testattu eläimillä. 

DianaSofia Anne Maarit Lahti-Ahola, Selvänäköinen EnkeliEnergia-hoitaja, Parantaja, Kanavoija, Enkeli-kouluttaja ja Henkinen Elämäntapa-ohjaaja

dōTERRA 100% puhtaita terapiatason eteerisiä öljyjä. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja puhtaita. Toiminnan pohjana on eettisyys ja luonnollisuus. Tuotevalikoimaan kuuluu öljyjen lisäksi korkealaatuiset lisäravinteet, kosmetiikkaa, kauneudenhoitotuotteita ja puhdistusaineita.

Erika Juusola henkisen kehityksen ohjaaja, selvännäkijä, meedio

Galini Sari Lehtola, Äänimaljahieronta. Näytehoitoja äänimaljahierontaan Peter Hessin menetelmän mukaan. Äänimaljahieronta on syvärentouttava menetelmä; kehon fyysisen rentoutumisen lisäksi myös mieli hiljenee ja rauhoittuu.

Hiushuone SamSara Keunen salonki, josta saatavana kaikki kampaamo-ja parturipalvelut sekä laadukkaat tuotteet. Messukampauksia.

Hyvinvointi Sointu Tiia Karhi on Psykokinesiologi, KC, TFH-kouluttaja (IKC-rekisterissä), ääneen ja musiikin vaikutuksiin perehtynyt diplomikinesiologiopiskelija, sekä musikaalinen luennoitsija. Kinesiologia on psykofyysistä terapiaa, kiropraktiikasta kehitetty kokonaisvaltainen ja tavoitekeskeinen menetelmä, jossa vahvistetaan kehon ja mielen yhteyttä. Messuilla kinesiologisia tasapainotuksia ja stressitasoja laskevia rentoutushoitoja.

Hyvän Olon Taikomo kokonaisvaltaiset hyvän olon tunnit, fysioterapia, hieronta & hemmottelu, kuntosali

I am POP fashion Mallikappaleita ja muotia Italiasta ja Ranskasta

Ilontaika Piritta Mäntyjärvi, tarjoaa jooga-, tanssi & tietoisuustaitoja sekä naisten henkistäkasvua ja voimaantumista valmennuksen, hoitojen ja retriittien muodossa, valonkosketus- ja ayurvedahoidot.

Jackra Reija Jacklin, kalevalainen jäsenkorjaus, joka on turvallinen mobilisaatiohoito kaikenikäisille sekä vauvahieronta ja energiahoidot. 

Jan-Mikael Maros jalokivet, kivituotteet, kristallit. Jan-Mikael Maros tekee myös 30 vuoden kokemuksella selvänäkökartoituksia energiatukoksista ja sairaustiloista sunnuntaina 4.2.

Johanna Kononow  Olet enemmän® -elämänkaari oppaana vapauteen -luento. Luennolla kuulet esimerkin koulukiusaamisesta. Kuinka koulukiusatun roolista voi vapautua. Olet enemmän® -elämänkaariopastuksia 30 min Johanna Kononow. TVT® - tunnevyöhyketerapiahoitoja 20 min Aila Polvinen.

JoyPack esittelee AuraTransformaatio™-hoitoa ja auravälittäjä™-koulutuksia sekä uuden ajan energiaa ja siihen liittyviä asioita sekä kirjoja 

Keskiyönaurinko Juha Tulkki, kukkaterapeutti, seksuaalineuvoja

Koivulehdon Hunaja Oy  Tuomme messuvieraille maistettavaksi kotimaisia laadukkaita hunajatuotteita sekä perholaista hunajaa. Meiltä saat myös maistuvat lahjapakkaukset.

Kuukorento jalokivet, kivituotteet, kristallit, tarot- ja viestikortit, kirjat, musiikki- ja meditaatio-CD:t, suitsukkeet, eteeriset öljyt, lahjatavarat ja sisustustuotteet 

Laatusukla Olemme skotlantilaisen Chocolate Treen ja saksalaisen Georgia Ramonin maahantuoja ja jakelija Suomessa. Suuri osa suklaavalikoimasta on luomusertifioitua ja valikoimissa on myös runsaasti vegaanisia, maidottomia ja gluteenittomia suklaita

Leena Hahtonen tarot -tulkinta, leena.hahtonen@gmail.com p.0408313733 

Livvie ihana oliivikauppa. Laadukkaat kreetalaiset oliiviöljyt ruoanlaittoon ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tukemaan. Maista ja ihastu!

LR Health & Beauty Leila Järvenpää, Aloe Vera tuotteet  ja Ravintolisät probiotic12 probalance 

Lucetia Jaana Rusi. Suomen ensimmäinen Lenormand-tulkitsija. Konkreettisia ennustuksia elävästä elämästä. Astrologisia tulkintoja ajanvarauksella.

Meridiaani osk Teemme messuilla näytehoitoja energeettisestä jäsenkorjauksesta, jossa ensin mittaamme käsin asentovirheitä, minkä jälkeen korjaamme niitä energiahoitotekniikoilla. Fyysistä voimaa ei tarvita. Lisäksi teemme energiahoitoja kokonaisvaltaisella BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmällä, jolla voidaan hoitaa niin fyysistä kehoa kuin tunnepuolta

MiiZukka Laadukasta, kotimaista, oululaista käsityötä. Pääosin yksilöllisiä lastenvaatteita ja asusteita.

Moon Art Wolf käsintehtyjä, persoonallisia koriste, sisustus ja käyttö tavaroita

Mountain Medicine  tekee minikonsultaatiota, johon sisältyy aurapuhdistus äänivärähtelyillä ja siunauksella. Michael tuo mukanaan valmistamiansa puunrunkoon kaiverettuja rumpuja. Voit tilata oman rummun etukäteen info@ruunjiestate.com. Myytävänä myös yrttiteetä ja -uutteita Pyhien Vuorten yrteistä; Ylösnousemuksen tee, Clausena Anisata puhdistava tee, Pakuri-tee, sekä värähtelytekniikalla tehtyjä kurkuma-, mustapippuri ja pakuri-uuteita.

Oriflame Eija Hevosmaa.  Laadukkaita kosmetiikka- ja hyvinvointituotteita

Oulun Akukoulu teemme messuilla korva-akupunktioita 

Oulun Henkinen Kehitys Tarjoaa todisteita henkimaailman olemassa olosta sekä aineksia oman henkisyyden oivaltamiseen ja henkiseen kasvuun arkielämässä. Ajatusmaailman ytimenä on hahmottaa ihminen fyysisen muodon ottaneena ikuisena ja jatkuvasti kehittyvänä henkiolentona.

Pilates Studio Hemma Method Putkisto menetelmiin perustuvia Method Putkisto Pilates sekä Method Putkisto Syvävenyttely ryhmätunteja että yksityistunteja sekä Pilates Reformer sekä Barre Fitness tunteja

Pekka Raitakallio myynnissä voimarumpuja

Rakkaudentähti ry Shamanistista meditatiivista parannusta, Voimakoru-workshopit ja veloitukseton iltameditaatio. 

Ruskaenkeli (Ambroossa) tmi ja Virpi Julkunen. Intuitiiviset, hoitavat maalaukset. Elämänkukkataulut sisustukseen ja huoneen energioiden puhdistamiseen/värähtelytason nostoon ja ylläpitoon. Radiestesian (varpu/heiluritekniikka) avulla energialinjojen ja taajuuksien tutkiminen, laskeminen, mittaaminen ja hoitolatausten kanavointi. Ruskaenkelin pöydässä voi tällä kertaa myös tutkia opastuksen kera eri ruoka-aineiden yms. energiakenttiä radiestesialla. Esoteerisia varpuja on myös saatavilla.

Sari Keskimaa / Tarinamaailma Intuitiiviset tarot-, enkeli- ja yksisarvistulkinnat. Tulkinnat ovat rakkaudellisia ja turvallisia, ja ne voivat avata uusia näkökulmia ja ihania mahdollisuuksia elämässä.

Sini Sieppi Olen intuitiivinen näkijä, energiahoitaja ja hyvinvointialan yrittäjä.Teen tarottulkintoja messutarjoushintaan. Minulla on myös mukana käsintehtyjä voiteita ja valmiita kukkatippasekoituksia. Maksuvälineenä käy käteinen ja kortti.

Sirpa Palvinen korujen aatelia, luonnon kivet ja hopea

SolarEl Marjut Moisala. Messuilla myyn kirjojani signeerattuna ja teen mahdollisuuksien mukaan myös opastreffejä/ Tarot-luentaa non-stoppina. 

Soma Kerttu  on intuitiivinen taiteilija ja hän maalaa hoitavia kuvia joissa on voimakas puhdistava ja sydäntä avaava energia. Soma Kerttu toimii kanavana valomaailmaan ja erityisesti enkelit ovat voimakkaasti läsnä hänen taiteessaan. Messuille hän kanavoi taidetta jo etukäteen. Tule löytämään oma hoitava kuvasi.

Sunheart elämyksellisiä rentoutushoitoja 20 vuoden kokemuksella. Japanilaisiin rentoutusmenetelmiin perustuvat hoidot mahdollistavat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja pysähtymisen arjen kiireiden keskellä. Messuilla teen shindo hartiahoitoja.

Swipe -tuotteet, Aune Annunen p.0405839977 auneannunen@gmail.com

Synergy Hyvinvointi alkaa terveistä mikrobeista - kun on terve mikrobiomi, on myös terve keho. Uutuutena probiootit ihonhoidossa. Jaossa ilmaisia hyvinvointimittauksia. 0404118559 / Janita

Tarinaisen korukauppa Yksilöllisiä, laadukkaita ja persoonallisia käsityönä valmistettuja koruja


Tuvettaret esittelee Suomen luonnon aarretta. Luonnollisesti kaikkiin vaivoihin! Tule noutamaan iloiset messutarjoukset.

Tähtipolku Eija Kuukari & Patrick Winquist, Sielunpolkutulkinta & Puhdistushoito , portaluxia@gmail.com 044-2109350 Ihminen on moniulotteinen olento keho-sielu-tietoisuus kokonaisuus. Tapaamisessa avaamme tämän hetken tilannettasi, sielusi suunnitelmaa,haasteita, menneiden elämien vaikutusta, tietoisuutesi alkuperää,sekä terveyttä ja ihmissuhteita.

Valmennus Iloisa Oy Riitta Huttunen, tilitoimisto- ja valmennuspalveluita pienille yrityksille

Valo Kahvila Unien tulkinta/Dream interpretation, Fyysinen parantuminen/Physical healing, Henkinen tulkinta/Spiritual reading, Henkinen puhdistautuminen/Spiritual cleansing, kahvi ja tee tarjoilu

Valon Kammari Iida Homanen, luontais- ja reikihoitaja. Valon Kammarin ekohoitola tarjoaa vyöhyketerapiaa, aromaterapiaa, shiatsu -hierontaa sekä reiki -energiahoitoa. Messuilla myyn mm. intuitiivisesti tehtyjä unisieppareita.   

Valoverso Sari Kauranen, kanavoija, energiaparantaja, näkijä, psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti. Messuilla teen näytehoitoja ja välitän valomaailman viestejä.

Villa Valo hyvinvoinnin ja luovuuden olohuone

Virpi Jarvi  Elämäntapa kouluttaja, henkinen hyvinvointi valmentaja, Astral tv näkijä, enkelitulkitsija, selvännäkijä

Young Livingin eteeristet öljyt


Monipuolisia luentoja ja näytetuokioita

Näytteilleasettajia eri aloilta

Mahdollisuus kokeilla monenlaisia näytehoitoja ja tulkintoja