Messujen järjestäjä ja yhteyshenkilö

Kati Kanniainen
p.040 5472 739
ilonvalkeat(at)gmail.com 

ILON Valkeat hyvinvointimessut
29.2.2020 klo 10-17, Hiukkavaaratalo, Tahtimarssi 3, Oulu

Tykkää myös facebook -sivuistamme

Seuraa meitä myös Instagramissa

Lempeästi terveeksi

Lehdistötiedote 24.2.20, vapaa julkaistavaksi

Lempeästi terveeksi

ILON VALKEAT -hyvinvointimessut järjestetään Oulussa Hiukkavaaratalossa lauantaina 29.2 klo 10-17. Teemana messuilla on lempeys ja armollisuus.

Voimme alkaa helposti vaatimaan itseltämme liikaa, siksi messujen teema haluaa muistuttaa pehmeistä arvoista, lempeydestä itseä- ja toisia ihmisiä kohtaan. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin paneudutaan tälläkin kertaa Ilon Valkeilla, jotka järjestetään jo 11. kerran.

Yhä useampi ihminen on kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja oman kehon- ja sydämen kuuntelu ohjaa ihmisiä pysähtymään tietoiseen läsnäoloon, oman kehon kuunteluun ja myös energia kaiken takana kiinnostaa yhä enemmän ja yhä useampia ihmisiä. Tietoisuuden lisääntyessä alamme ymmärtää, että henkinen ja fyysinen puolemme ovat vahvasti yhteydessä toisiinsa. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Siksi ravinnon, liikunnan, levon, mielenrauhan ja henkisen hyvinvoinnin tulee olla tasapainossa.

On hyvä havainnoida, milloin kehomme ja olemuksemme kaipaa lempeää kosketusta, hidastempoista joogaa tai vaikkapa metsässä hengittelyä sensijaan, että puskemme, rääkkäämme kehoa ja vedämme itsemme äärirajoille. Messuilla ilmapiiri on lämminhenkinen ja jokainen vieras toivotetaan tervetulleeksi juuri sellaisena kuin on, omana aitona itsenään.

Tälläkin kertaa messutarjonta on laaja; mielenkiintoisia luentoja, monipuolisia näytetuokioita ja laaja kattaus näytteilleasettajia sekä myyntipisteitä. Luennoimassa ovat mm. psykologi Tony Dunderfelt aiheenaan parisuhde ja henkinen kasvu sekä Päivi Hytinkoski, jonka aiheena on lempeästi terveeksi. Näytetuokioissa pääset mukaan mm. äänirentoutukseen, meditaatioon, joogaan, voit myös hypätä Nia- tanssin pyörteisiin, tai vaikkapa tutustua Shindoon.

Ilon Valkeat on kohtaamispaikka, josta saa vahvistusta omalle polulle ja iloa, sekä inspiraatiota omaan elämään. Messujen järjestäjä Kati Kanniainen pitää messujen punaisena lankana kautta linjan aitoutta ja uskallusta olla oma itsensä. Myös vapaus, armollisuus, kiitollisuus ja ilo ovat tärkeitä teemoja kautta linjan. Jokainen messuvieras ja messuilla palveluitaan tarjoava on tervetullut juuri sellaisena kuin on, inhimillisenä ihmisenä.

Ilon Valkeat järjestetään nyt 11. kerran ja messuja on järjestetty vuodesta 2015 kaksi kertaa vuodessa. Ilon Valkeat jatkuu sunnuntaina 1.3 työpajojen merkeissä eri toimipaikoissa.

Messujen ohjelma ja lisätietoja luennoitsijoista löytyy www.ilonvalkeat.info

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Messujen järjestäjä Kati Kanniainen p. 040 5472 739 ilonvalkeat@gmail.com

ILON Valkeat hyvinvointimessut

Creame rakkaus kuvalliseen ja sanalliseen ilmaisuun sekä strateginen ajattelu

Hauki Media mediatuotantoyhtiö

Luontaisterveys ker­too, miten jo­kai­nen voi omil­la va­lin­noil­laan tukea ter­veyt­tään ja en­nal­taeh­käis­tä sai­rauk­sien puh­kea­mis­ta

Kuukorento elämäniloisten ihmisten kauppa 

Monisto Yli 30 vuotta laadukkaita tulostus- ja digipainotuotteita

OmaSäästöpankki Lähellä ja läsnä

Rakkauden tila  Luonnollisen hyvinvoinnin ja henkisyyden keskus


Valmennus Iloisa Oy tilitoimisto- ja valmennuspalveluita pienille yrityksille

VILLA VALO hyvinvoinnin ja luovuuden olohuone

Kell sydämessään ilo on, hän on kuin paiste auringon.
Hän jakaa, tuhlaa, antaa ja taakat toisten kantaa.
On viisas myöskin sydän tuo.
Ei pahalle se sijaa suo.
Ken rakkautta loistaa, se pahan aikeet poistaa.